Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΑΝΙΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ Νο2.....ΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ..ΔΕΝ ΠΕΝΘΕΙ

Ανίκανε Οικονομακο,επανέρχομαι με τον ίδιο τίτλο, γιατί σου αξίζει!!!!!!!!!!!!!!
Το πανηγύρι του Πολυδενδριου δεν είναι μονό μια παραδοσιακή θρησκευτική γιορτή του δεκαπενταύγουστου,αλλά έχει συνδεθεί ο θρησκευτικός εορτασμός,από πλήθος πολιτιστικών δραστηριοτήτων τα τελευταία τριάντα τουλάχιστον χρόνια ,με το μεράκι των κατοίκων και με την αμέριστη συμπαράσταση από την τότε Κοινότητα.Μάλιστα δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τα καλοκαιρινά  δρώμενα του Πολυδενδριου,ως το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής με την συμμετοχή από χιλιάδες κατοίκους.
Ανίκανε Οικονομακο,"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"
Φοβάμαι ,ότι αν συνεχίσεις έτσι θα γίνεις ξανά Δήμαρχος Ωρωπιων,διχοτομώντας στη πραγματικότητα το Νέο Δήμο(για να μη ξεχνάμε ότι δεν επιθυμούσες.... το μεγάλο Δήμο).
Θα ήταν άδικο και τραγικό στην ουσία,να διασπαστεί ο νέος Δήμος λόγω ανικανότητας και αδυναμίας να υποστηρίξεις ένα τόσο φιλόδοξο εγχείρημα,το όποιο αναλάβαμε όλοι μαζί και δυστυχώς σε εμπιστευθήκατε.....!!!!!
Μάλλον ξεχνάς  κ.Οικονομακο,ότι τη πρώτη Κυριακή σε εμπιστεύτηκαν μόλις 37 Πολυδενριωτες ενώ την επομένη Κυριακή
δεκαπλασίασες τους ανθρώπους που σε εμπιστεύτηκαν........και σήμερα είμαι βέβαιος ότι νοιώθουν παραπεταμένοι και προδομένοι....
Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις καταλάβει
και μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι δήμαρχος του Νέου Δήμου Ωρωπού!!!!! σου αφιερώνω την διπλανή φωτογραφία
"πάρε το κουβαδακι σου για  άλλη παραλία..εδώ, εμείς στα βόρεια χαυτουμε...μύγες και κλωτσάμε .... κουκουνάρια....
Γεια σου.....Γιάννη ...κουκιά σπέρνω....!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ.Ο κος ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΡΩΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ κο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σειρά έχουν οι Αφίδνες να δείτε εκεί πανηγύρι...
Τραπέζι 5000,00 ευρώ για επισήμους & παπάδες.