Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συγχαρητηρια στο Δημαρχο μας.....!!!!!!!!για την μη εμπλοκη του Δημου στο δουλεμποριο των ΜΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

Τις τελευταίες μέρες έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο ρόλος και η λειτουργία των ΜΚΟ(μη κυβερνητικών οργανώσεων).
Πρόκειται επιτοπλειστον για οργανώσεις αδιαφάνειας και κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος,σε μια εποχή που ακόμα και ένα ευρώ είναι πολύτιμο ,όταν μάλιστα κόβονται μισθοί,συντάξεις,επιδόματα και άλλες παροχές ενώ οι απολύσεις είναι καθημερινές ,όχι μονό στον ιδιωτικό τομέα,άλλα σε λίγο και στο δημόσιο. Η αναφορά στις ΜΚΟ και στο Δήμο μας έχει να κάνει με την μη συμμετοχή του Δήμου έως και σήμερα....!!!!!!! σε αυτό σύγχρονο δουλεμπόριο εργαζομένων και οι διοικούντες είναι άξιοι συγχαρητήριων!!!.Είναι γνωστό σε όλους μας οι ανάγκες του Δήμου σε ανθρώπινο δυναμικό για την εύρυθμη λειτουργία του ,αλλά είναι ανεπίτρεπτο να προσλαμβανεις  εργαζόμενους για πέντε και έξη μήνες δανεικούς  από μια συμπαθέστατη πρασινη ΜΚΟ!!!!Γιατί,αλήθεια οι προσλήψεις στους ΟΤΑ θα πρέπει να γίνονται μέσω ΜΚΟ, αμειβόμενες μάλιστα με το 5% του συνολικού προγράμματος;Αυτή είναι η νέα μορφή πελατειακής εξαρτημένης εργασίας η οποία αντικαθιστά τα "stage';Και το ΑΣΕΠ τι έγινε;Τώρα έχουμε πράσινα παιδιά...;;
Αγαπητέ δήμαρχε  Γιάννη Οικονομακο, κατανοώ πλήρως τα σοβαρότατα προβλήματα του ΔΗΜΟΥ από την έλλειψη προσωπικού, ευελπιστώ όμως να μην ενδωσης σε αυτή τη αντιδημοκρατική και αδιαφανή διαδικασία που ακολουθείται από αρκετούς δήμους.
Αν όμως,ενδωσεις...άνθρωπος είσαι..... κάτω από την πίεση ΠΡΑΣΙΝΩΝ  κυβερνητικών στελεχών και μάλιστα με εκλογική αφετηρία την περιφέρεια Αττικής θέλω να προτιμήσεις δυο ΜΚΟ οι οποίες βρίσκονται στο ΒΑΡΝΑΒΑ!!!!! με πλούσια Πασοκικη δράση!!!!!!,μάλιστα έχουν, υπογράψει και κάποιες συμβάσεις με δήμους της περιοχής μας.
Ξέχασα να σας αναφέρω ότι η παραπάνω ΜΚΟ κλωθει αυγά!!!!
και πλάθει κουλουράκια!!!!!!!Λίγο ντροπή δεν βλάπτει!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: