Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Γιασημάκης,ανίκανος και αλαζώνας στο ίδιο του το χωριό.




 Σε απόγνωση οι γονείς και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Παλατίων.Ένας Γιασημάκης που δεν μπορεί να διεκδικεί για δεύτερη φόρα την διοίκηση του Δήμου Ωρωπού,όταν στο ίδιο του το χωρίο το σχολείο είναι ακατάλληλο....!!!!!!!!!!Δεν είχε τα μούτρα να παραβρεθεί και να κοιτάξει στα μάτια τους συγχωριανούς του!!!!!!!

                                      


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

 

Δημήτρης Κιούσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού "Προοπτική γιά τον Ωρωπό"

Ανικανότητα, στασιμότητα, αλαζονία.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στο κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Παλατίων και Σκάλας Ωρωπού. Ένα κτήριο ακατάλληλο και επικίνδυνο εδώ και χρόνια του οποίου όμως η ανακαίνιση ξεκίνησε μόλις στα μέσα τους φετινού καλοκαιριού.
Ωστόσο, η Δημοτική Αρχή έδειξε και σε αυτό το ζητήματα τόσο την αναποτελεσματικότητα της στην επίλυση προβλημάτων όσο και την ανικανότητα της να ενημερώσει και να συνεργαστεί με τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων. Διαπιστώθηκαν σοβαρές αστοχίες στο κτήριο, που η Δημοτική αρχή δεν είχε φροντίσει τόσα χρόνια να προβλέψει και έτσι οι εργασίες σταμάτησαν.
Αποτέλεσμα; Το σχολείο θα μείνει κλειστό τουλάχιστον για μια βδομάδα. Θα στηθούν πρόχειρα και προσωρινά προκάτ μέσα στο προαύλιο που θα καταστρέψουν το γήπεδο και τους χώρους του σχολείου ενώ οι μαθητές θα κάνουν μαθήματα και θα προαυλιζονται σε διαδρόμους περίκλειστοι από λυόμενα, λαμαρίνες και φράχτες πίσω από τους οποίους θα γίνονται έργα.
Γονείς και Δάσκαλοι αγανακτούν. Η τοπική μας κοινωνία απορεί γιατί τόση ανικανότητα και η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει με αλαζονία κάθε προβληματισμό και αντίθετη γνώμη, θεωρώντας πως κατέχει το αλάθητο.
Δεν μας αξίζετε. Δεν αξίζετε στον Ωρωπό. Η ανικανότητα και η αλαζονία σας φέρνει σε απόγνωση την τοπική μας κοινωνία. Στην κατάσταση που μας φέρατε τουλάχιστον ζητήστε μια συγγνώμη και ακούστε τις προτάσεις του σχολείου και των γονέων. Και προς θεού, μην τολμήσετε ξανά να απαιτήσετε από το διδακτικό προσωπικό να μεταφέρει τα θρανία από το κτήριο στα προκάτ.
Υ.Γ κ. Γιασημάκη μετά τις μακέτες της Ελασσόνα, καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας - Νέων Παλατίων, του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΙΟΥ.
Δημήτρης Κιούσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια: