Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Δήμος Ωρωπού:Σφοδροί άνεμοι....μεγάλα ναυάγια.

Οι μεγάλες τύχες, όπως ακριβώς οι σφοδροί άνεμοι, δημιουργούν μεγάλα ναυάγια. Ας το έχουν αυτό στο νου τους ορισμένοι δραγουμάνοι της εξουσίας..


 Στο Δήμο Ωρωπού νομίζουν, ότι η πανδημία και η ασυλία που έχουν απο τοπικά μέσα ενημέρωσης τους προσφέρουν σκοτεινές σκιές αδιαφάνειας και ρουσφετιού.Το κανουν με απευθείας αναθέσεις (γατάκι ο Θωμάς),το κάνουν με προσλήψεις(ο κουμπάρος, η κουμπάρα της κουμπάρας, της συζύγου κ.λ.π).Όλα αυτά συνδέονται με λογικές του χθες. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι θέμα θεσμών και προστασία της δημοκρατίας απο τον ίδιο το Δήμαρχο και τη διοίκηση του. 

Δεν γίνεται να έχει περάσει ένας χρόνος που βιώνουμε μία πανδημία και που θα συνεχίσουμε να βιώνουμε και το 2021 και να μην καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα μείωσες των τελών αν και είχαν δεσμευτεί στη ψήφιση του προηγούμενου προϋπολογισμού. Δεν γίνεται σε περιόδους υγειονομικής και κοινωνικής κρίσης αντί να μειώνει τα έξοδα των δημοτών να τα διατηρεί ίδια Δεν γίνεται να μην αποτυπώνεται η πανδημία στο προϋπολογισμό του Δήμου ενισχύοντας κοινωνικές πολιτικές.......ψιλά γράμματα!!!!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια: