Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ο κ.Μιχάλης Ντάσης οικειοποιείται περιουσία της Κοινότητας Καπανδριτίου....ο Δήμαρχος;;;

Οικειοποιούμαι: Κάνω δικό μου κάτι που ανοίκει σε άλλον. Τιμωρείται  με το άρθρο 331 του Ποινικού Κώδικα.


Οι φωτογραφίες είναι απο το αρχείο του κ.Ντάση με τη σημείωση Βιβλιοθήκη Καπανδριτίου.Στή πρώτη φωτογραφία, φαίνεται η κατάσταση που παρέλαβε το περιβόητο γραφείο της Κοινότητας Καπανδριτίου και είναι μιά πραγματικότητα. Δυστυχώς έτσι είναι και σήμερα. Στίς άλλες τρεις φωτογραφίες φαίνεται η αξιόλογη του προσπάθεια, όπως λέει και δεν το αμφισβητώ,να γίνει ένας χώρος προσφοράς (δανειστική βιβλιοθήκη).Μέχρι εδώ καλά.

Για ποιο λόγο σήμερα ο συγκεκριμένος χώρος έχει ξαναγίνει όπως ήταν πριν τέσσερα χρόνια;;;;;;Μπήκαν "ποντίκια" και έφαγαν τα ράφια και τα βιβλία;;;;;Οχι,τα βιβλία και τα ράφια έχουν οικειοποιειθεί απο τον κ.Ντάση.Ο κ.Ντάσης όταν διαγράφει απο την παράταξη "πρώτα ο δημότης" για τους λόγους που αυτός και η τότε παράταξη του γνωρίζουν, εν τω μέσω της νυκτός ,αποφάσισε ο ίδιος να πάρει τα ράφια και όλα τα βιβλία της δανειστικής βιβλιοθήκης λες και την είχε φέρει απο το σπίτι του. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.


Κ. Ντάση: ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. Όχι όποια θέλεις εσύ.....ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ. Γιατί οι βιβλιοθήκες έχουν πρωτόκολλο εισερχομένων βιβλίων, που περιγράφουν το βιβλίο αλλά και αυτόν που το παραχώρησε προς χρήση ή δωρεάς......... και αυτοί είναι πολλοί.......ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ

Εδώ καμαρώνεις......σήμερα;;;;;;;; 



Δεν υπάρχουν σχόλια: