Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Θωμά Ρούσση,κάθε κατεργάρης στο πάγκο του

 Ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου στις 12 Νοεμβρίου 2019 προσπάθησε σε μια στημένη συνέντευξη να διαψεύσει......να απολογηθεί θα έλεγα εγώ ,,,,,στις δημοσιές καταγγελίες του νέου Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη  για χρέη εκατομμυρίων.....όχι πολλά 15.000.000 εκατ. Ένας Δήμος σε χρεοκοπία
Με μεγάλα λόγια ο "μπακάλης",φορώντας και ωραία γραβάτα,και με πολλούς κλακαδόρους προσπάθησε να καλύψει την καταστροφική του διοίκηση πέντε χρόνων. Ναί ο "μπακάλης",γιατί σε μπακάλικο είχαν μετατρέψει το Δήμο Ωρωπού. Και αντί να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο ,όπως λέει και ο λαός μας,αντί να στρίψουν δια του αραβόφωνος,μήπως την βγάλουν καθαρή,προσπάθησαν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι.....θαύμα,εδώ προκύπτει η ανάγκη των συνεχών επισκέψεων στο Άγιο Όρος..... η ανάγκη εξομολόγησης......το κακό είναι,ότι κάτω  από το πετραχήλι δεν ακούς τίποτα.
Περάσαν οι μέρες πέρασαν νύκτες,πέρασαν οκτώ μήνες και να η μεγάλη πραγματικότητα:Ο Δήμος Ωρωπού με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών χρηματοδοτείται  με 9.500.000 για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οφειλών της θητείας του "μπακάλη",που τώρα κρύβεται αντί να βγει να ζητήσει συγνώμη από τους Δημότες αλλά και από τους καλά παραμυθιασμένους μέχρι χθες συνεργάτες,γιατί από σήμερα δεν υπάρχει δεν ήξερα,τώρα ξέρουν.......τέλειωσε και το μελάνι του "παραπληροφορητή",τέλειωσε και το ταμείο ανεργίας και τώρα βούβα στη στρούγκα. Ο Δήμος Ωρωπού ανυπόληπτος αφερέγγυος να χρωστά σε οποίους μιλούν  Ελληνικά.Αυτές οι ληξιπρόθεσμες οφειλές αφορούν 1.300 ξεχωριστά ΑΦΜ.
Με  υπομονή η Νέα Δημοτική αρχή και με μεθοδικότητα έκλεισε τα αυτιά της,άνοιξε τα κιτάπια του Δήμου,και τα έστειλε εκεί που έπρεπε......το διαβιβαστικό έχει πολλούς αποδέκτες.......  και κατάφερε την άμεση χρηματοδότηση των δυσβάστακτων χρεών που άφησε πίσω του ο "μπακάλης" από το Συκάμινο. 
τη φωτογραφία την αντέγραψα από τον παραπληροφορητή
*Ο εξωστρακισμός του "μπακάλη" θα μπορούσε να επαναφέρει υγεία στα καθημερινά δρώμενα του Δήμου;;;;;ΟΧΙ!!!!!!γιατί ο εξοστρακισμός ήταν μια διαδικασία ψηφοφορίας στην αρχαία Αθήνα,άνευ δίκης.
*Και τώρα "μπακάλη" επιβεβαιώνομαι.Είμαι ο νουνός σου καί είσαι το βαφτιστήρι μου....νονός πάντος δεν είμαι..... όντως είσαι "μπακάλης".Θα σου πρότεινα να δόσεις μια συνέντευξη........ θα είμαι εκεί.!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: