Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Η μεθοδικότητα και η ικανότητα του Γιώργου Γασημάκη

Ο ενιαίος Δήμος Ωρωπού,μετά από μία πολύχρονη ταλαιπωρία δέκα χρόνων κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.Ο Γιώργος Γιασημάκης,με μεθοδικότητα,εργατικότητα και υπομονή μέσα από αντίξοες συνθήκες,κατάφερε μέσα σε μόλις οκτώ μήνες να βάλει το Δήμο στο δρόμο της κανονικότητας και της νομιμότητας. Παρέλαβε "ερείπια" και χρέη δυσβάστακτα που με τη πρώτη ματιά,η όποια προσπάθεια για την επιστροφή στη κανονικότητα φαινόταν όνειρο θερινής νυκτός καί όμως τα κατάφερε.Κατάφερε να ξεμπλοκάρει το σχολείο στο Καπανδρίτι,κατάφερε το ΓΠΣ του Πολυδενδρίου,κατάφερε την χρηματοδότηση με 2.500.000 εκ ευρω για τα χρέη στην ΕΥΔΑΠ,κατάφερε να επαναφέρει την υπηρεσία καθαριότητας στα χέρια του  Δήμου με προβλήματα αλλα την έφερε, και μόλις χθες κατάφερε την χρηματοδότηση 9.500.000 εκ ευρω για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που άφησαν πίσω τους ο "μπακάλης" και ο "δευτεράντζας ή μουγκός" ,υπόλογοι αλλά και υπόδικοι...αυτό να το κρατήσετε..........!!!!!!!!!!
Η χρηματοδότηση του Δήμου με 9.500.000 εκ ευρω για ληξιπρόθεσμες οφειλές ξεγυμνώνει την διοίκηση του "μπακάλη" και πλέον ξεκάθαρα δείχνει το φαύλο τρόπο διοίκησης και λειτουργίας.
Όσοι είναι νοήμονες.....δεν χρειάζεται να ξέρουν λογιστική......και όσοι ξέρουν λογιστική έχουν ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη ,καταλαβαίνουν τι είναι ληξιπρόθεσμες οφειλές και ποίοι τις δημιούργησαν.Το παραμυθάκι του "μπακάλη" και του "δευτεράντζα",τέλειωσε!!!!!!!όσοι εξακολουθούν να τους ακολουθούν,σίγουρα κάτι τους συνδέει!!!!!!!
Χθες έλαβα ένα τηλεφώνημα από Δημοτικό Σύμβουλο που έχει εκλεγεί με τον "μπαγκάλη".....Ρε Μπουλέκο τελικά έχεις δίκιο..........φτάνει αυτό,γιατί αν γράψω όλη τη συνομιλία θα σας σηκωθεί η τρίχα.
Προχωράμε μπροστά χωρίς αυτούς........όμως σήμερα που πλέον όλοι γνωρίζουν,όποιος θέλει μπορεί να αποτάξει το "σατανά" για να μπορέσει ο τόπος να πάει μπροστά. 
Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη και στους συνεργάτες του και δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα 9.500.000 εκ ευρω έχουν μια διαδρομή και αυτή τη διαδρομή  οι δημότες πρέπει
να μάθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: