Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Ο "δήθεν παραλιακός"...όνειρα απατηλά καί η ΦΑΚΑ

Όσοι γνωρίζουμε τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής δεν μπορούμε να φάμε αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ..και τα παραμύθια έχουν και αρκετές φορές δράκο!!!!!!!!!!
Ποιος παραλιακός δρόμος;;;;;;αυτός που δεν θα βλέπει θάλασσα;;;;;;;Μάλλον έχουν κάποιοι ξεχάσει,ότι για να φτάσεις απο το Λιμάνι της Αγ. Μαρινας στον Ωρωπό χρειάζεται να περάσεις μέσα από δύο στρατόπεδα ,μέσα από αρχαιολογικούς χώρους,μέσα από δημόσιες δασικές εκτάσεις(αναδασωτέες) και κάτι που ξέχασαν τεχνηέντως......ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ!!!!!!!....εδώ είναι το τυράκι....προσοχή στη φάκα!!!!!Το ψάρι προσπαθούν να το βαπτίσουν ψάρι. Όνειρα απατηλά και πίσω από αυτά δεύτερες σκέψεις.....μελέτες !!!!!μελέτες!!!!μελέτες!!!δήθεν αναπτυξιακές.....αλλά μόνο μελέτες....μελέτες σε ημέτερους με το γνωστό τρόπο των αναθέσεων. 
Επαναδημοσιεύω αυτή την φωτογραφία με την υποτιθέμενη χάραξη,αν αυτή η χάραξη έρχεται σε επαφή με τη θάλασσα μάλλον εγώ είμαι στραβός.....μόνο με τη χωματερή του Γραμματικού συνδέεται...πρέπει η χωματερή να αποκτήσει και άλλους πελάτες!!!!!



2 σχόλια:

Γιώργος Γαβριήλ είπε...

Σωστος και ενημαρωμενος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΩΠΟΣ είπε...

Έτσι!!! Λιτά κι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!!