Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Απολογητικός και σε πανικό ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού

Χρήστος Μπουλέκος







                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Είναι προφανές ,ότι βρίσκεται σε πανικό και απελπισία ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού,μετά την αποκάλυψη από τον κ.Γιασημάκη σε έκτακτη συνέντευξη,ότι πίσω από το  ανώνυμο blog "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" βρίσκεται-κρύβετε ο κ.Προκόπης Τόλιας ,έμμισθος σύμβουλος που ο ίδιος προσέλαβε ως"επικοινωνιολόγο".!!!!!
-Κύριε απερχόμενε Δήμαρχε Ωρωπού,αναγκαστήκατε να βγείτε από το καβούκι σας με μια απολογητική ανάρτηση στο feacbook από τη σιγουριά του καναπέ!!!!!!!!!
-Οι Δήμαρχοι τοποθετούνται δημόσια δεν κρύβονται!!!!!Βρίσκεστε σε πανικό γιατί καθημερινά αποκαλύπτεστε. Έχετε κάνει αυτοσκοπό την αυτοπροβολή και προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί το γεγονός,ότι όλα τα χωριά  βογκούν από την ανυπαρξία σας. Έχετε ηθική υποχρέωση να τοποθετηθείτε για τις επιλογές  συνεργατών.Μην ψάχνεται για συμψηφισμούς!!!!!!Όταν η ανεπάρκεια συνδυάζεται με τον πανικό,οδηγεί σε παραλήρημα!!!!!!"ΟΡΑΤΌΤΗΣ ΜΗΔΈΝ"!!!
-Απερχόμενε Δήμαρχε  Ωρωπού,εσείς ο ίδιος και οι συνεργάτες σας προσπαθείτε να φιμώσετε κάθε αντίθετη άποψη και πολιτική κριτική. Γιατί το πολύ μεγάλο ΕΓΩ σας, η τρομακτική αλαζονεία σας,σιχαίνεται τη κριτική.Πρέπει να επαναφέρετε στην τάξη τους συνεργάτες σας,αυτούς που τώρα καλύπτετε,οι οποίοι με τις πράξεις τους βυθίζουν σε τέλμα το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και καταπατούν κάθε έννοια νομιμότητας.
-Το πανηγύρι της συκοφαντίας από τους "παρατηρητές" και την οικογένεια "karra"τέλειωσε !!!!!Οι εμπαθείς προσωπικές επιθέσεις από τον προσωπικό σας "επικοινωνιολόγο" και υπάλληλο του Δήμου Ωρωπού σας καθιστούν συνυπεύθυνο και ηθικό αυτουργό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: