Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Στόν Ωρωπό δεν έχουν καταλάβει τη σημαίνει "συνεννόηση- συνδιοίκηση"

Η σημερινή μου παρέμβαση αφορά άπαντες!!!!!
Το φράγμα ΜΑΡΑΘΏΝΑ είναι απογεγραμμένος
οικισμός του Δήμου Ωρωπού 
Έχω ξαναγράψει, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος Δήμαρχος,αλλά ποιοι θα αποτελούν το Δημοτικό Συμβούλιο με την καθιέρωση της απλής αναλογικής.
Πρακτικές που δημιουργούν πολώσεις (Ανώνυμος Παρατηρητής και η έμμισθη πένα............καλά ποιος τον μάζεψε στον Ωρωπό) απομακρύνουν το κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και δημιουργούν κλίμα εσωστρέφειας και απομόνωσης.
Οι Δημοτικές παρατάξεις την άλλη μέρα των Δημοτικών εκλογών θα κληθούν να συνδιοικήσουν-συνεννοηθούν. Θέλω να επισημάνω αν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε εφαρμογή η απλή αναλογική ο Θωμάς θα είχε εκλέξει 12 δημοτικούς συμβούλους,11ο Οκονομάκος,11 ο Γιασημάκης κ.λ.π.
Ο Δήμος πρέπει να πάει μπροστά είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι. Στη νέα πραγματικότητα που φέρνει η απλή αναλογική καφενειακού τύπου κορώνες και αντιπαραθέσεις αδυνατώ να τις καταλάβω. Η νέα σελίδα που ανοίγει από τις επόμενες δημοτικές εκλογές θα σταματήσει το αίσχος της μετατροπής μιας μειοψηφίας  σε απόλυτη πλειοψηφία,θα μπει τέλος στο διακοσμητικό ρόλο της αντιπολίτευσης,θα δώσει ρόλο και φωνή σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και θα βάλει τέλος στις αυθαιρεσίες της διοίκησης.Το ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ θα αποκτήσει υπόσταση και περιεχόμενο.
Η απλή αναλογική και ειδικά με το σφικτό ψηφοδέλτιο (45 Υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι) δίνει την ευκαιρία για παρατάξεις αρχών και όχι για ευκαιριακά εκλογικά σχήματα από γυρολόγους......το έχω ξαναγράψει......οι Δημοτικές εκλογές θα είναι πολύ διαφορετικές,οι έμμισθες πένες και οι ανωνύμου διαχειριστές ιστοσελίδων, καλό είναι να σωπάσουν και αν επιθυμούν μεροκάματο να πάνε για λασπάδες.....κάνουν κακό για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν τώρα δεν μπορούν να συνεννοηθούν σκεφθειτε τότε, ΧΑΟΣ