Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Το σκουπιδαριό του Ωρωπού

Το "σκουπιδαριό".........πως αλλιώς να αποκαλέσεις τους Δημοτικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας του κοινοτάρχη Συκαμίνου. Πως το είχαν πει ....."πρώτα ο δημότης",όχι "πρώτα η μάσα"!!!!!
Και καλά οι παραλιακοί δεν τους τους πολυνιάζει,έτσι και αλλιώς την έχουν τρυπήσει τη "λαμαρίνα"από την αλμύρα,όπως έχω ξαναγράψει. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται από το Καπανδρίτι,το Πολυδένδρι  τις Αφίδνες,τη Μαλακάσα και το Μαρκόπουλο,τι τους έχει τρυπήσει την "λαμαρίνα"...η "μάσα"!!!!!!!!!
Για πάμε τώρα στο ψαχνό.
1.Ποιος συνέταξε τη μελέτη της τοπικής διαχείρισης απορριμάτων  του Δήμου Ωρωπού;;;;;;;ο απόφοιτος του Χάρβαρντ,πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου;;;;;;Δεν νομίζω!!!!!
2.Ποίος ανέθεσε την μελέτη,πόσο στοίχισε και ποιος έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές;;;;;;;και μάλιστα σε πλήρη αντίθεση με τον περιφερειακό σχαδιασμό;;;;;
3.Ένα τόσο πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει ταλανίσει την περιοχή εδώ και πάρα  πολλά χρόνια γιατί δεν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο;;;;;;
3.Γιατί ρε καλόπαιδα ο Δήμος Ωρωπού είναι ο μοναδικός Δήμος που θέλει να μείνει έξω από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό της περιφέρειας Αττικής και να διαχειριστεί,κάθετα τα απορρίμματα;;;;;
Αυτά τα λίγα ερωτήματα απευθύνονται στο "σκουπιδαριό"της Πλειοψηφίας με τον τίτλο "πρώτα η μάσα"!!!!!!!!!!
Και άλλο ένα ερώτημα που προκύπτει από τη μελέτη του "Χάρβαρντ"!!!!!!!!!!!
Στη παράγραφο 6 της πρότασης αναφέρεται:"Δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμάτων και χώρου υγειονομικής ταφής.....σε κάποιον από τους χώρους του υπό αποκατάσταση λατομείου,όπου θα γίνεται η διαχείριση αυτής της κατηγορίας αποβλήτων".
-Από πότε ρε "σκουπιδαριό" ο Δήμος γίνεται πελάτης ιδιώτη;;;;γιατί την διαχείριση του λατομείου την έχει ιδιώτης!!!!!Ο καυγάς δεν γίνεται για το πάπλωμα για τη "μασα" γίνεται.Μήπως ξεχνάτε ότι η άδεια αποκατάστασης του λατομείου έχει λήξει;;;;;;;;Για να μαθαίνεται!!!!!

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16 - 01-2014 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ∆ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ∆/ΝΣΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ & Αρ. Πρωτ.: Φ 4353/4262 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕ∆ΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕ∆ΙΑΣΜΟΥ
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Την παράταση µέχρι την 31-12-2016 των εργασιών αποκατάστασης της τελικής πλατείας (+380) του λατοµείου, σύµφωνα µε τους περιβαλλοντικούς όρους που έχουν τεθεί µε την υπ΄ αριθµ. 127355/22-05-2002 Κοινή Απόφαση του Γενικού Γραµµατέα ΠΕΧΩ∆Ε και του Γενικού Γραµµατέα Υπουργείου Ανάπτυξης, σύµφωνα µε την εγκεκριµένη Ειδική Μελέτη Αποκατάστασης. Η παρούσα δεν αντικαθιστά τυχόν άλλες απαιτούµενες εγκρίσεις και δεν καλύπτει τυχόν άλλες δραστηριότητες στον εν λόγω λατοµικό χώρο.
Η μοναδική άδεια η οποία διαθέτει ο εν λόγω ιδιώτης είναι της ανακύκλωσης αδρανών υλικών και καμία άδεια αποκατάστασης!!!!!!Δηλαδή εσείς οι κουτοπόνηροι προσπαθείτε απο τη πίσω πόρτα,με το αζημίωτο,δήθεν για την αποκατάσταση του Λατομείου ....... κούνια που σας κούναγε!!!!!!!!!
Για να καταλάβουν οι δημότες το παιχνιδάκι πονηρούλιδες,δανείζομαι από την μελέτη του Χάρβαρντ
"........1.3  κόστος για το έτος 2014       4.274.869 ......για εκατομμύρια μιλάμε....!!!!αν υπολογίσεις,σύμφωνα με τη μελέτη η εισφορά προς τον ΕΣΝΑ 850.000 χιλ στη τσέπη του ιδιώτη!!!!!! Αυτό είναι το πάπλωμα!!!!!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ta teleftea 4-5 xronia o sigekrimenos xoros dexete oti apovlito den dexode sta liosia. einai mia toxiki boba kai kanenas den exi pari xabari tipota, apla bite se ena fortigo kai pigede mesa na dite ti ginete, to kolpo einai aplo berdevoune ta diafora akatalila me xoma kai ta pernane mesa. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΙΩΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΛΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.........