Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΩΡΩΠΟΣ:Η κατάντια της Δημοτικής Αρχής

Η φωτογραφία είναι από το Κεντρικό Δρόμο Αθηνών-Καπανδριτίου-Καλάμου.......στην είσοδο του Καπανδριτίου!!!!!!!!!για πρόσβαση σε παράπλευρους δρόμους δεν το συζητάμε!!!!
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ......ΚΛΕΙΣΤΟ.....ΠΡΟΣΒΑΣΗ με σκι..!!!!!!!
Αυτός είναι ο σχεδιασμός που ζητούσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καπανδριτίου;;;;;;;
Και εγώ νόμιζα ότι τελικά η αγιαστούρα του Παπά εξαφάνισε τους "καλικάντζαρους"!!!!!
Σειρά τώρα για τα μισθωμένα μηχανήματα με "διαφανέστατες απευθείας αναθέσεις",αφού τα μηχανήματα του Δήμου την ώρα που έπρεπε ήταν παγωμένα-κοιμώντουσαν!!!!!!! ......αυτά δεν μισθώνονται!!!!δέν έχουν κέρδος!!!!!!!!!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά να πάθετε όταν υπάρχει δημοτικός σύμβουλος καπανδριτίου τέτοιου βεληνεκούς και ποιότητας......................................................................."ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΕΔΡΟΣ Η ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΟ.... ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ...... ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ .
ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΝ ..
ΜΗ ΣΥΓΧΥΖΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ!!
Ο ΑΤΖΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΑΚΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΔΙΏΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!
Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ , ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ 33 ΜΗΝΕΣ..
ΑΝ ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ, ΤΟ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ "ΑΝΑΨΥΧΗ "ΚΑΙ "ΕΙΚΟΝΑ" ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ...
ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΣΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΛΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.. ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΑ....
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΎΕΙΣ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!
ΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ" ΟΛΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ, ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΑΝΩΦΕΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΡΕΙΑ...
ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΣΟΥ...!!
ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΔΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΆ, Η ΔΟΜΗ ΕΊΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο κυριος εχει πολυ πλακα παναγιαμου..............................

Ανώνυμος είπε...

κυριε τσεκρεζη εισαι στο δημοτικο συμβουλιο με αλονων τη ψηφο και η δουλεια σου ειναι νακανεις ελενχο στη δημοτικη αρχη και οχι αυτο που κανεις αν δεν μπορεις να το κανεις παραιτησου τωρα γιατι ειναι ντροπη για τον ιδιο σου τον εαυτο και αν θελεις να ενταχθεις στην ομαδα τις δημοτικης αρχης μπορεις να το κανεις στις επομενες εκλογες ειναι δικαιωμασου αυτα απο εναν
απλο δημοτη χαλκουτσιου καλλη χρονια