Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Μιχάλη μην φοβάσαι τους "καλικάντζαρους"

Αφιερωμένο στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καπανδριτίου.
Μιχάλη,οι πρωτοβουλίες σου να αναδεικνύεις σοβαρά προβλήματα που αφορούν το τόπο μας και γενικότερα το Δήμο είναι αξιέπαινες. Πραγματικά με τις πρωτοβουλίες σου "ξεβρακώνεις" κάποιους απίθανους και αδιάφορους "καλικάντζαρους",οι οποίοι έχουν και το θράσος να σε εγκαλούν στην ιεραρχική τάξη!!!!!!
Μιχάλη,να τους λυπάσαι, είναι για γέλια και για κλάματα ..........."οι καλικάντζαροι"!!!
Σήμερα είναι η μέρα των ΦΩΤΩΝ,και σύμφωνα με τη λαϊκή δοξασία τις μέρες αυτές τα «νερά είναι αβάφτιστα» και οι καλικάντζαροι βγαίνουν από τη γη για να πειράξουν τους ανθρώπους και να τους ανακατέψουν τα σπίτια, διότι είναι άτακτοι και τους αρέσουν τα παιχνίδια.Αυτοί ζουν στον κάτω κόσμο και τρέφονται με φίδια,σκουλήκια κλπ.Σε λίγη ώρα μπροστά στην αγιαστούρα θα ξαναχωθούν στα έγκατα της γης....."της απαξίας",εκεί που πραγματικά τους έχει κατατάξει η κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια!!!!!!!!!Οι κάλπες δεν είναι πλυντήριο για να τους ξεπλύνει,άσε τους "καλικάντζαρους" να ανεβαίνουν στα δένδρα,στα κεραμίδια,άστους να κάνουν φασαρία,έτσι και αλλιώς λίγες ξερες μένουν πάνω στη γη σύμφωνα με την παράδοση.....25 Δεκεμβρίου-6 Ιανουαρίου,μετά έρχεται ο Παπάς με την αγιαστούρα!!!!!!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ
Επίσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων την Τετάρτη 21-Δεκεμβρίου-2016 πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Καπανδριτίου Ντάσης Μιχάλης, συνοδευόμενος από κατοίκους του Καπανδριτίου και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη κ. Σταύρο Καραγκούνη.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τόσο τους κατοίκους του Καπανδριτίου αλλά και το σύνολο των δημοτών του ΔήμουΩρωπού.
Ο κ. Σταύρος Καραγκούνης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Καπανδριτίου Ντάση Μιχάλη ότι έχουν προγραμματιστεί:
A. Η δωρεάν διέλευση διοδίων των δημοτών του Ωρωπού μέσα στο 2017.
B. Η χιλιομετροχρέωση για το σύνολο αυτών που χρησιμοποιούν την εθνική οδό από το 2019.
Γ. Η ανακατασκευή του παράδρομου ( καρμανιόλα ) σύμφωνα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Δ. Δωρεάν κάρτα διέλευσης για αυτούς που εργάζονται εντός ορίων του Δήμου Ωρωπού.
Επίσης ζητήθηκε από τον Μιχάλη Ντάση Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ.
Ιδιαίτερη, ευχάριστη και θερμή ανταπόκριση στα αιτήματα του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Καπανδριτίου και ευελπιστούμε να γίνουν πράξη σύντομα!!!!!
Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Καπανδριτίου
Ντάσης Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: