Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Παράξενη παραίτηση στο Δήμο Ωρωπού

Η παραίτηση Δημοτικού-ης Συμβούλου είναι ένα σοβαρότατο γεγονός και ιδιαίτερα όταν παραιτείται η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου!!!!!!Αν αυτό είχε γίνει πριν δυο χρόνια η "έμμισθη πέννα" θα μας είχε ζαλίσει για πολλές ημέρες....τότε ήταν νηστικός !!!!!τώρα είναι μπουκωμένος!!!!
Η παραίτηση της κ.Λιόντου από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και η αντικατάσταση της από την 
κ.Καστελλάνου είναι πραγματικότητα.Είναι λυπηρό κάποιοι  της πλειοψηφίας του Δήμου να  διαδίδουν ότι η παραίτηση έχει να κάνει με επαγγελματικό ασυμβίβαστο και την εξασφάλιση νομικών υποθέσεων από τον Δήμο,προσβάλει όχι μόνο την κ.Λιόντου αλλά και αυτούς που την επέλεξαν με την ψήφος τους.Η κ.Λιόντου μπορεί και πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια,είναι υποχρέωση της!!!!!!!Για τις άλλες παραιτήσεις στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου θα μιλήσουν οι παραιτηθέντες;;;;;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, 1)Τι έγινε εκει πάνω με τα νερά; κυκλοφορουνε φήμες 2) η Γιαννουλα είχε κρατησει αποστασεις στο δ.σ για τις διαγραφες στους λογαριαζμους νερού. είχε διαφωνησει και με το να μην γινουν εργοστασια βιομαζας. μπορει να μπουχτισε η κοπελα και να φυγε. αν ηθελε να παρει δουλειες μπορουσε και να τις παρει και να ειναι και συμβουλος. τροποι υπαρχαν. μην κοροιδευομαστε και σπιλωνουμε υπολοιψεις

ευρυνόμη είπε...

Πρώτη απάντηση το γιατί κάποιος λαμβάνει νούμερο σε λίστα αγέλης χωρικών, με ύποπτα κίνητρα, και αδιάφορη η απολογία της δεύτερης έστω και λέγεται απάντηση.

ΥΓ Αν ο κύριος Οικονομάκος ενδιαφέρεται για τον επόμενο αγώνα, μπορεί να διαγράψει τους δικούς του χωρικούς και να επαναφέρει την τάξη με Συμβούλους που έχουν θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν όχι να κάνει παρέα στον κύριο Γιασεμακη και στον ρόλο του.

Ανώνυμος είπε...

Η κα Λιόντου από την αρχή κρατούσε αποστάσεις απο την τακτική της Δημοτικής αρχής .
Σας ενημερώνω ότι είχε διαχωρήσει την θέση της από την πολιτική του Δέδε στην ενοικίαση χώρων στους Αγ. Αποστόλους για τους συλλόγους και μπράβο της .
Τα λεφτά του δήμου δεν είναι για να τα χρησιμοποιούνε ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥς όπως παροχές σε ημέτερους συλλόγους , διαγραφή χρεών ύδρευσης στους ημετέρους αυριανούς υποστηρικτές μας.
Υ.Γ. Κε Καυκόπουλε είναι ηθικό να διαγράψατε 10.000 ευρώ από τον εργοδότη της μητέρας σας που είναι μεγαλοκτηματία της Ιποκρατείου .
Ελεος να αυξάνεται την τιμή του νερού στους δημότες του Ωρωπόυ και ταυτόχρονα να χαρίζεται εκαντοτάδες χιλιάδες ευρώ σε έχοντες μάλιστα πολλά έχοντες.

ΥΠΟΜΟΝΗ είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ; ΡΩΤΑ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ ΜΕ 300 ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΜΑΖΙ, ΚΙΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ. 400000€ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ!!! ΑΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΙΟΝΤΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΑΡ....Α ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ. ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑ ΛΙΟΝΤΟΥ. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΠΡΕΑΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται και άλλες παραιτήσεις και από άλλους δημοτικούς συμβούλους στην συνέχεια. Αυτή ή δημοτική αρχή θα είναι ότι το χειρότερο για τον δήμο μας.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΏΣΤΑ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΊΑ ΛΙΟΝΤΟΥ ΤΏΡΑ -ΈΧΕΙ ΔΊΚΙΟ Η ΕΥΡΥΝΟΜΗ- ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΊΑ ΜΠΡΕΑΝΟΥ;ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΉ ΤΟΥΣ -ΑΥΤΌ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ- ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΓΙΑΤΊ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ Η Ο ΔΕΔΕΣ Η Ο ΔΑΒΡΗΣ.....Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΦΤΑΊΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΉ ΤΟΥ.ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΉ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΆΝΕΙ ΑΙΏΝΙΟ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ!
ΒΈΒΑΙΑ ΟΙ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΣΕΚΡΕΖΗΣ ΠΕΠΠΑΣ .... ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΌΠΩΣ ΈΚΑΝΕ Η ΚΑ ΛΙΟΝΤΟΥ ΑΠΌ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΦΈΡΑΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΤΑ Η ΜΑΣΑ" ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΝΑ ΕΊΧΑΤΕ ΖΗΤΉΣΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΥΓΓΝΏΜΗ -ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΗΡΙ- ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΑΤΕ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΎΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΠΛΉ ΚΡΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΒΗΣΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ........ΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.........ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Α@@@@@Α ΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ......Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΛΕΚΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ...!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 3,56 Βρε @@@@@σου

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ......ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ......

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι ο βούδας μπορεί να είναι δήμαρχος στην επόμενη. Ο Ρουσσης με τίποτα....... Για πρόεδρος στο χωριό του καλός είναι. Για Δήμαρχος είναι παρά πολύ λίγος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΟ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ.....!!!