Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Kάποιοι νομίζουν,ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα!!!!

Και όμως έχουν αλλάξει πάρα πολλά.Σήμερα ο τόπος έχει μια νέα Κυβέρνηση με μεγάλα κοινωνικά αντανακλαστικά με όρεξη και με στόχο την εξυγίανση όλων των δομών της κοινωνικής μας Ζωής,γιατί δεν χρωστάει σε κανένα.
Θέλω να θυμίσω σε ορισμένους μια συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανασυγκρότησης που έγινε στις 15 Ιουλίου του 2015,αλλά και μια ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανάσιου,η οποία κατατέθηκε στις 28/9/2012 στην Βουλή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 19 ΙΟΥΝΊΟΥ 2015

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΓΡΟ-ΣΥΡΙΖΑ Αττικής,αποτελούμενη από την κ.Ελένη Πέππα-Μπουλέκου,τον κ.Αλέκο
Κολιαβασίλη,τον κ.Γιώργο Σταύρου και τον κ.Σπύρο Κουλοχέρη  με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Π.Σκουρολιάκος. Στη  συζήτηση που έγινε περιγράφηκαν και  αναλύθηκαν τα προβλήματα που αφορούν την οικονομική -αγροτική ανασυγκρότηση του Νομού Αττικής και συμφωνήθηκαν δράσεις,οι οποίες θα εξειδικευθούν ανά περιοχή και θα παρουσιασθούν πολύ σύντομα  από την πολιτική ηγεσία.

ΤΕΤΆΡΤΗ, 29 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,κ. Νάσος Αθανασίου για τον συνεταιρισμό στο Καπανδρίτι.
Άρχισαν τα όργανα............!!!!!!!!!!!


29.08.2012

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον υπουργό:
  • Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων


ΘΕΜΑ: Αγροτικός συνεταιρισμός δημοτικής κοινότητας Καπανδριτίου Δήμου
Ωρωπού


Σας γνωρίζω ότι έχω γίνει αποδέκτης πλήθους βάσιμων καταγγελιών από κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου του Δήμου Ωρωπού σε σχέση με τη χρηστή διαχείριση των διοικητικών και οικονομικών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτίου «Η Πρόοδος».

Η πλειοψηφία των νεοεκλεγέντων μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού απέχει από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου, επιδιώκοντας μάταια μέχρι στιγμής, τον οικονομικό και διοικητικό έλεγχο των πεπραγμένων του. Το αποτέλεσμα είναι να έχουν ανασταλεί όλες οι λειτουργίες του Συνεταιρισμού και να ταλαιπωρούνται οι αγρότες της περιοχής. Σημειώνεται ότι, όπως καταγγέλλεται, τα ταμειακά διαθέσιμα του Συνεταιρισμού διατηρούνται σε προσωπικούς λογαριασμούς.

Ερωτάται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:
-Μελετάται κάποιου είδους παρέμβαση για την επίλυση του ταπεινού τούτου προβλήματος;


Ο ερωτών βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια: