Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Εποπτική Αρχή Αγροτικών Συνεταιρισμών

Τελευταία προειδοποίηση...ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!!!
Μέσα σε συνθήκες παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης και προκειμένου η χώρα να ακολουθήσει ένα Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής ανασυγκρότησης οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί είναι το πιο βασικό εργαλείο τόσο για την παραγωγική ανασυγκρότηση των χιλιάδων μικρομεσαίων αγροτικών νοικοκυριών , όσο και για να λειτουργήσει σαν ομπρέλα προστασίας του αγρότη μέσα στο δύσκολο οικονομικό και Κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε .
Κατά συνέπεια κάθε ολιγωρία και εγκατάλειψη αυτού του στόχου σημαίνει ανεπάρκεια και εξυπηρέτηση άλλων σκοπιμοτήτων από όσους θέλουν να λένε ότι τους ενδιαφέρει η παραγωγική ανασύνταξη της χώρας και η αξιοποίηση του αγροτικού παραγωγικού δυναμικού.
Οι κακές πρακτικές πού αναπτύχθηκαν τα προηγούμενα 30 χρόνια απομάκρυναν τον αγρότη από την συμμετοχή στον Συνεταιρισμό.
Οι Αγροτοπατέρας που κυριάρχησαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στους Συνεταιρισμούς κάτω από διάφορους κομματικούς μανδύες,με μαύρα ταμεία χωρίς βιβλία και παραστατικά,πλέον δεν έχουν λόγους ύπαρξης και μάλιστα κινδυνεύουν όχι μόνο από τη χλεύη αλλά και τον νόμο.
Η Εποπτική Αρχή Αγροτικών Συνεταιρισμών πλέον είναι μια πραγματικότητα,με συγκεκριμένο ετήσιο πλαίσιο έλεγχου.Ευτυχώς κάποιοι

 δεν μπορούν να το αποφύγου!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: