Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

To "παράνομο" Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού

ο γανωτής
Μετά από "οκτώ μήνες φαγούρα",όπως έγραψε και η έμμισθη πέννα .......το Λιμενικό Ταμείο Ωρωπού με ηγέτη τον Νέο ΠΑΡΑΝΟΜΟ Πρόεδρο ......ΧΑ..ΧΑ....προχωρά σε καθημερινές παράνομες αποφάσεις!!!!!!Τελικά ο ΑΝΔΡΕΑΣ έχει μείνει μόνος του!!!!Κρίμα τις φωτοτυπίες !!!!!!!123 σελίδες!!!!!
Και το καλύτερο είναι τώρα,ερωτά σύμβουλος στην τελευταία συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου τον Πρόεδρο,"πρόεδρε,το Λιμενικό Ταμείο είναι παράνομο ναι ή όχι;;;;" Και ο Πρόεδρος "θα σου απαντήσω μετά"!!!!!!!Και απαντώντας λέει "προεκλογικά λέγαμε και καμία μ@λ@κία.....άσε τον ΑΝΔΡΕΑ.....εγώ δεν είμαι τενεκές ξεγάνωτος"!!!!!!!!!!
Πραγματικά τι γανωμένος.......τι ξεγάνωτος......τενεκές!!!!!!!!!!
Και για την ετοιμολογία της έκφρασης 
Ο γνωστός τενεκές (τουρκ. teneke) το δοχείο από λευκοσίδηρο που χρησιμοποιείται για να μας φέρει ο μπάρμπας το λάδι της χρονιάς από το χωριό ή για δώσουμε εμείς λάδι σε όποιον θέλουμε να μας εξυπηρετήσει παρακάμπτοντας τις χρονοβόρες γραφειοκρατίες, δηλ. το πολύ γνωστό μας λάδωμα. Ένας αγάνωτος τενεκές είναι άχρηστος γιατί ως γνωστόν σκουριάζει. Βάζοντας το πρόθεμα ξε- ως επιτακτικό έχουμε έναν ξεγάνωτο τενεκέ και χρησιμοποιούμε την έκφραση σε ανθρώπους αγροίκους, άξεστους, τιποτένιους που είναι παντελώς άχρηστοι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ Ο ΩΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος ο Ρούσσης που δεν έκανε τίποτα απολύτως στο ΔΛΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κωστας Δέδες γιατί πήγε αυτόφωρο σήμερα ; Μπορείτε να μας ενημερώσετε; γιατί Ξύλος ντρέπεται να γράψει την αλήθεια !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

o proedros tou limenikou tameiou eine apo tous kaliterous pou exoume

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.Ο ΔΕΔΕΣ ΓΙΑΤΊ ΠΗΓΕ;