Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ο "κύριος τίποτα" και οι απλήρωτες καθαρίστριες στο Δήμο Ωρωπού

Ο "κύριος τίποτα" ενοχλήθηκε για την δημοσιοποίηση του θέματος των απλήρωτων καθαριστριών.Ο "κύριος τίποτα"δεν ενοχλήθηκε για τα "μαϊμού" τιμολόγια από τις πάγιες προκαταβολές,ούτε  ενοχλείτε για την μαύρη αδήλωτη εργασία εργαζομένων στο Δήμο Ωρωπού. 
Αυτά είναι όλα καλά και Άγια!!!!!!!!!Αυτά τα έχει ευλογήσει ο πανάγαθος!!!!!
Ο "κύριος τίποτα" πρωτοτυπεί,είναι ο μοναδικός Δήμος στην χώρας μας που έχει αφήσει τις καθαρίστριες απλήρωτες!!!!!!Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Δεν μπορεί να ζητάς από τον "κύριο τίποτα" να έχει την  ικανότητα να διαχειριστεί ένα τόσο απλό ζήτημα που οι άλλοι Δήμοι σε όλη τη χώρα το έχουν λύσει!!!!!!!!!!
Ο "κύριος τίποτα",όπως του ανάφερα και προσωπικά είχε αρνί το Πάσχα στο τραπέζι,οι καθαρίστριες όμως δεν είχαν!!!!!
Ο μισθός ενός αιρετού καλύπτει για ένα μήνα το μισθό για  πέντε καθαρίστριες!!!!!Γιατί ρε μάγκες δεν το κάνατε;;;;;;;;γιατί ρε καλόπαιδα αφού δεν βάζετε το χέρι στη τσέπη δεν παίρνετε την σκούπα να σκουπίζεται και να σφουγγαρίσετε τα σχολεία;;;;;;;Αν σας ενοχλεί η δημοσιοποιήσει των αδυναμιών σας να ανταποκριθηται στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις σας  υπάρχει και το "λουκούμι" για να σας γλυκάνει!!!!!!!! 
Έχω ξαναγράψει για τις κοινωνικές διαδρομές του καθενός και ο "κύριος τίποτα",έχει τις δικές του διαδρομές,οι οποίες όμως,δεν διαγράφονται μέσα από εκλογικές διαδικασίες,ούτε με μεγάλους σταυρούς!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα ιατρεια του ΙΚΑ ΩΡΩΠΟΥ πανε για καταργηση.ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΓΚΡΕΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ SITE maximipoli.ξερεις τι σημαινει αυτο ΘΩΜΑ?.....ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΣΒΙΝΙΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΑΚΟΜΑ .ΛΥΣΑΞΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ , ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ . ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΤΙ
ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ