Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο Βιολογικός του Ωρωπού

Αυτό σημαίνει ενημερωμένο Δημοτικό Συμβούλιο 
Ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής,με εισηγητή τον κ.Α.Αναγνωστόπουλο ενέκρινε τη μελέτη για την αποχέτευση των οικισμών Μαρκοπούλου,Νέων Παλατίων,Σκάλας Ωρωπού,Χαλκουτσίου,Συκαμίνου και Αυλώνα.
-Μεγάλος απών από την συνεδρίαση η Δημοτική αρχή Ωρωπού,αν και είχε ενημερωθεί!!!!!!!Ο Δήμαρχος σίγουρα ενημερωμένος,μάλιστα θα έστελνε και mail για τις προτάσεις του!!!!!!το περιμένουν ακόμα να φτάσει!!!!!
-Το Δημοτικό Συμβούλιο σίγουρα δεν ήταν ενημερωμένο.....στο τελευταίο συμβούλιο του Σαββάτου την ιεράρχηση των θεμάτων και των ενημερώσεων το σκίασαν άλλα γεγονότα!!!!!!! 
-Ευτυχώς κάποιοι  περιφερειακοί σύμβουλοι άργησαν........γιατί αν έφθαναν νωρίτερα θα ζητούσαν αναβολή!!!!!!
                                   Απόσπασμα από την ημερήσια διάταξη 17/3/2015
5. Γνωμοδότηση επί του Προκαταρκτικού Προσδιορισμού Περιβαλλοντικών Απαιτήσεων (ΠΠΠΑ) του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων και ΕΕΛ Οικισμών Μαρκοπούλου, Νέων Παλατίων, Σκάλας Ωρωπού, Χαλκουτσίου και Αυλώνα Δήμου Ωρωπού». (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ .

Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ .

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ,
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥς ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΙΠΛΑ .

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...


ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΑΜΙΝΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

I LOVE VOURGENI

Ανώνυμος είπε...

Να δω τη θα κανουν οι Συκαμινεοι τώρα. θα πάνε να τον δειρουν όπως πήγαν στον Οικονομικό τοτε? η θα τους μαζέψει να τους πει οτι και γι' αυτό τα έκανε ολά ο Οικονομακος? Εγώ πιστεύω οτι και εκεί θα τους καταφέρει να τους ξεγελάσει για ακόμα μια φορα. Που να ξέρουν αυτοι οτι ο βιολογικός δεν θα ηταν η καταστροφη, άλλα τα οικονομικά που τον έκαιγαν τον Ρούσση τοτε και δεν ήθελε να γίνει απο τον Οικονομακο. είναι πόλλα τα λεφτά που θα πέσουν τώρα στον βιολογικό. Ο Ρουσσης θα οικονομαει, και η συγχωριανοί του θα βαρανε παλαμάκια.