Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Σε ομηρία είχε ο Οικονομάκος τον Ρούσση

Σήμερα θα σας δώσω όλη την πραγματικότητα για την "τοξική"χωματερή με αριθμούς εγγράφων,αποσπάσματα και αποδέκτες για να καταλάβετε με ποιο τρόπο ο Οικονομάκος είχε στο "χέρι" τον κ.Ρούσση,πιστεύοντας στη μη συμμετοχή του Θωμά στις δημοτικές εκλογές και μάλιστα είχε την εντύπωση ότι θα τον είχε και δίπλα του!!!!!!Ο Οικονομάκος όμως έχασε από το Ρούσση και μετά θυμήθηκε τι έπρεπε να γίνει....Ξεκάθαρη  συναλλαγή-συνδιαλλαγή και προσπάθεια συγκάλυψης!!!!!!Όλοι θα καταλάβετε!!!!!!!! 
Για να τα πάρουμε από την αρχή.
-Όλα ξεκινούν με το υπ αριθμ 89 στις 23-8-2012 έγγραφο του Συντονιστικού Γραφείου Αντιμετώπισης Περιβαλλοντικών Ζημιών του ΥΠΕΚΑ (Μαργαρίτα Καραβασίλη).Απευθύνεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής,στο Δήμο Ωρωπού,και στήν Εισαγγελία Πρωτοδικών.Με αυτή την απόφαση "υπάγεται σε καθεστώς περιβαλλοντικής ευθύνης" σε εφαρμογή του ΠΔ 148/2009.Με απλά λόγια ζητείται να γίνει καταλογισμός!!!!!!!!!!!
-Στις 13-9-2012 με αριθμ πρωτ Φ6277/3947 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής προς τον Δήμαρχο Ωρωπού τον κ Οικονομάκο,τον κ Ρούσση,διαβιβάζει γνωμοδότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Αντιμετώπισης Ζημιών Αττικής και ζητά την άμεση εφαρμογή του ΠΔ 148/2009.Δηλαδή καταλογισμό όλων των εξόδων(Μελετών κ.λ.π.)
-Στις 30-10-2012 ο Δήμος Ωρωπού διαβιβάζει προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την υπ αριθμ 27/15-10-2012 την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου(την ψήφισε ο κ.Ρούσσης).Και τι ζητά ο "αθεόφοβος"........εδώ είναι η συγκάλυψη-συνδιαλλαγή.!!!!Ζητά την χρηματοδότηση αντί να προβεί σε πράξεις καταλογισμού για την μελέτη και για την αποκατάσταση!!!!!!!
-Στις 17-12-2012 το ΥΠΕΚΑ με το υπ.αριθμ.362 έγγραφο και αφού έχει λάβει γνώσει των παραπάνω καλεί την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να λάβει μέτρα σύμφωνα με το ΠΔ148/2009,και καταλήγει ......ότι σύμφωνα με άρθρα 8 και 9 του Πδγος η αρμόδια αρχή (Αποκεντρωμένη Διοίκηση) μπορεί ανά πάσα στιγμή να λάβει η ίδια σε βάρος του φορέα εκμετάλλευσης(κ.Ρούσση) αναγκαία μέτρα αποκατάστασης.
Από εδώ ξεκινά το δεξιό νταραβέρι Αγγελάκας,Οικονομάκος-Πατούλης-Ρούσσης και οι δεξιοί Βουλευτές για να κλήση το θέμα με αποκατάσταση από το ΠΡΆΣΙΝΟ ΤΑΜΕΊΟ του ΥΠΕΚΑ.Δυστυχώς για αυτούς το ΥΠΕΚΑ με το υπ αριθμ 258/19-6-2013 απαντώντας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στο Δήμο Ωρωπού αρνείται την ένταξη του έργου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα  ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ απαντώντας μάλιστα με "ξεβράκωμα" της συνδιαλλαγής αναφέροντας.....απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη είναι να μην μπορεί να προσδιοριστεί ο προκαλών τη ζημία.Και συνεχίζει το έγγραφο......η χωματερή ανοίχθηκε από την πρώην Κοινότητα Συκάμινου και χρησιμοποιήθηκε μέχρι το 2010,σήμερα στο Δήμο Ωρωπού,άρα ο προκαλών είναι γνωστός.
Αυτή είναι όλη η πραγματικότητα.Σήμερα ο μόνος υπόλογος δυστυχώς είναι ο κ. Ρούσσης και αυτός καλείται να προχωρήσει με πράξη καταλογισμού σε βάρος του για την αποκατάσταση.Ο Οικονομάκος προσπάθησε με πολύ ...."δεξιές φιλότιμες" προσπάθειες δεν τα κατάφερε!!!!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa me tis malakies pou grafis sto telos 8a se varane oloi mazi

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαμογιο του Καπανδριτιου συνεχιζεις να ριχνεις λασπη στον Θωμα αλλα η αληθεια θα φανει συντομα .Μολις βγει η αποφαση να δω που θα κρυφτεις.

Ανώνυμος είπε...

Χάχα μπουλεκο ορες ορες γράφεις κάποια πετυχημένα και άλλες φορές τα υπέρ καλύπτεις με σαντιγί

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ, ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ;

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ;

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ;

ΑΛΗΘΕΙΑ ;

ΑΥΤΗ EINAI ΜΑΓΚΙΑ . ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ.

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΘΑΒΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ .





Ανώνυμος είπε...

Εκπτωτο λαμογιο,απο ρευμα πως πας.Της ΔΕΗ εννοω.Καληνυχτα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΤΑ 25 ΕΚ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?ΕΕΕΕ ΜΑΚΗ ΕΕΕΕΚΩΣΤΑ ΕΕΕΕΕ!