Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τα "τοξικά" του Πρώην και οι δύο νέοι Πρωταγωνιστές

-Για ποιόν λόγο δικάστηκε ο πρώην Κοινοτάρχης Συκάμινου;;;;;;
Ο πρώην Κοινοτάρχης δικάστηκε  από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών,μετά από μήνυση που του είχε υποβάλει ο κ.Δημήτριος Τσακάλης για δυο παράνομες χωματερές (μια ιδιόκτητη) και δικάσθηκε πρωτόδικα σε δεκαπέντε μήνες φυλάκιση. Με την μήνυση του κ.Τσακάλη καλά καθαρίσε!!!!!ένα πλημεληματάκι και όλα καλά!!!!!!Τα δύσκολα ξεκινούν από εδώ και πέρα!!!!!!
-Όταν έγινε η μήνυση για τις παράνομες χωματερές καμιά υπηρεσία δεν είχε εμπλακεί σε οποιονδήποτε έλεγχο.Το έγγραφο-έκθεση του υπουργείου περιβάλλοντος που βάζει φωτιά στα "μπατζάκια" του πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου  έχει ημερομηνία 23-08-2012 μετά από τα πορίσματα των ελεγκτών επιθεωρητών περιβάλλοντος!!!!!!!!Τώρα για οργισμένους "άπιστους",αν θέλουν μπορούν να ανατρέξουν  στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου!!!!!!!έχει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!Υπάρχει μεγάλη ουρά,και ο πρώην κοινοτάρχης το ξέρει!!!!!!
-Τι λέει το έγγραφο φωτιά και τι ζητάει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
1. Άμεση αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ζημιάς
2.Καταλογισμό του κόστους αποκατάστασης από τον πρώην κοινοτάρχη και αναγκαστική είσπραξη σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΕΔΕ υπέρ Δημοσίου.Να το πρώτο αποτέλεσμα από το πρωτόδικο δικαστήριο!!!!Ποιοι είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση και την είσπραξη;;;;;ο κ.Δέδες για την αποκατάσταση και ο κ.Γαζβινιάν για την είσπραξη...εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα!!!!!!!!!Βλέπεις η παράβαση καθήκοντος είναι σοβαρό αδίκημα,όταν μάλιστα υπάρχει ζημία πάνω από συγκεκριμένο ποσό μετατρέπετε από πλημμέλημα σε κακούργημα!!!!!!!!Από αύριο οι δύο υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι πιάνουν δουλεία!!!!!!
3.Το έγγραφο απευθύνεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις δικές της ενέργειες,τις οποίες δεν έχουμε δει ακόμη για την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών σύμφωνα με το ΠΔ148/2009 και από εδώ θα ξεκινήσουν τα δύσκολα......αναμένονται εξελίξεις τόσο από πλευράς δικαιοσύνης όσο και από πρωτοβουλίες της Νέας Πολιτικής Ηγεσίας του υπουργείου περιβάλλοντος.
Να έχετε εμπιστοσύνη στο Θωμά!!!!!!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

MA KALA KOUTOI ISASTE ? FISIKA KAI DEN IPARHOUN TOXIKA STO SIKAMINO.LIRES IHAN OI HOMATERES TOU OUOOOUMA

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχεις ρε αρχιλαμογιο το ηθικο αναστημα εσυ να σχολιαζεις τον Θωμα και τους αντιδημαρχους του.Διοτι πολυ απλα αυτοι ειναι καθαροι και εσυ Family dirty.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα ένα σλόγκαν έβαλα και εγώ στο μπλοκ μου και αμέσως όλοι να το ξανά βάζετε. Πάντως έχουμε όλοι μεγάλη εμπιστοσύνη.
Διονύσης Καμπιώτης

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ριξε μια ζαρια καλη και για τον θωμα ρε ζωη φερτου και καμια 6ρες να του φιγουν οι χιλιαρες

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΔΕΣ..ΓΑΣΒΙΝΙΑΝ..ΔΑΒΡΗΣ..[ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ αν το επιτρεψει η θεια] δινουν μαχη για το ποιος θα γινει δημαρχος. οι τυφλοποντικες βγαινουν επιφανεια.ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΩΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΘΩΜΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;; ΚΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΝΗΣ