Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τί Γιασημάκης,Τι Οικονομάκος.Παπαγιάννης ο υμνητής,όπως λέμε "δύο σε ένα"


Για το σπουδαίο έργο της Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Οικονομάκου μιλά ο Αντιδήμαρχος Παπαγιάννης.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΛΩΝΑ

Με σεβασμό απέναντι στους πολίτες αλλά και με την υπευθυνότητα  που διακρίνει τη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου, ο Αντιδήμαρχος Αυλώνα κ. Γιώργος Παπαγιάννης αναλύει τη μέχρι σήμερα προσπάθεια που καταβάλλουν από κοινού με τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους για να δικαιώσουν τις προσδοκίες των πολιτών. Πρόκειται για έμπρακτα αποτελέσματα που προϋποθέτουν ομαδικότητα, συνεργασία σε κοινωνικό αλλά και συλλογικό επίπεδο καθώς και ξεκάθαρη βούληση για αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. 



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο GIANNIS OIKONOMAKOS SAS EYHARISTEI GIA THN DIAFIMISI,,,,POSA PIRES RE.....

Ανώνυμος είπε...

O κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!!!! ΟΙ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ , ΚΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ!!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ !