Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στόν αέρα η Δωρεά του κ.Μαρτίνου για το Νηπιαγωγείο

Tο  υπό ανέγερση νηπιαγωγείο  Αφιδνών με τα χρήματα του κ.ΜΑΡΤΙΝΟΥ είναι παράνομο!!!!!
αποψινή φωτογραφία
-Κύριε Δήμαρχε,κ.Ηλιάσκο,κ Πάντο γιατί τόσο μεγάλη ανευθυνότητα;;;;;;;;;;;Αφού γνωρίζετε εκ προοιμίου ,ότι δεν επιτρέπετε στο συγκεκριμένο χώρο η κατασκευή και λειτουργία σχολείου,γιατι προχωρήσατε στην κατασκευή;;;;;;;;;Για ποιο λόγο δεν σεβαστήκατε τα χρήματα που σας έδωσε,ως δωρεά ο κ.Μαρτίνος;;;;;;;Ενημερώσατε,τον κ.Μαρτίνο ότι εκεί που τοποθετήθηκε το προ κατ σχολειό δεν μπορεί να πάρει άδεια;;;;;;Η βουλευτής Αττικής κ.Μαρτίνου,κόρη του δωρεοδότη είναι ενήμερη;;;;γιατί την εκθέτεται;;;;;;;;;;;Αν κύριοι γίνει ένα ατύχημα σε αυτό το σχολειό ποιος είναι ο υπεύθυνος;;;;;;;ο κ.Μαρτίνος;;;;;;;Θα καλέσετε και την Βουλευτίνα στα εγκαίνια;;;;;;;;
χθεσινή φωτογραφία
Ανεύθυνοι διαχειριστές του Δήμου Ωρωπού,οφείλατε να είχατε βρει τον κατάλληλο χώρο για να κατασκευασθει το σχολειό,μην λαικίζετε εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των γονέων,οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν σε ένα σχολειό το οποίο έχει τις προδιαγραφές και τις απαιτούμενες άδειες ,δεν επιθυμούν τα παιδιά να γίνονται πειραματόζωα της δημοτικής ανικανότηταςΣε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δείχνετε σαν να έχετε έρθει από  άλλο πλανήτη ,ΔΕΝ  ΣΕΒΌΣΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΌΣΟ ΣΟΒΑΡΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
-Πόσο στοίχισε η επίστρωση του προαύλιου χώρου με το τοξικό υλικό που σήμερα προσπαθείτε είτε να το μαζέψετε η ή να το επικαλύψετε (αποψινή φωτογραφία).
-Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω για άλλη μια φορά την ανυπαρξία του συνόλου των επίδοξων υποψήφιων δημάρχων,ο ένας ψάχνει για μεταγραφές από τον Οικονομάκο και την ΔΗΣΩ και οι άλλοι ψάχνουν για αρχηγό...οι κάτοικοι έρμαιοι των τερατουργημάτων του "ρεμπελία,του Ηλιάσκου και του Οικονομάκου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ενα πουλακι μου ειπε οτι ερχεται. καταιγιδα για σας κ μπουλεκο αμολυντε, εχετε υπομονη

Ανώνυμος είπε...

Να ποιοι μας κυβερνάνε...Γεωργία Μαρτίνου Βουλευτής της νέας δημοκρατίας
Αξίζει πραγματικά να δείτε αυτό το μικρό βίντεο για να καταλάβετε τι λαός είμαστε και τι ψηφίζουμε!


Δείτε την εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μαρτίνου, κόρη ενός εφοπλιστή, με τη νέα δημοκρατία. Ακούστε την να προσπαθεί να μιλήσει, γιατί ο θεός να την κάνει ομιλία αυτή. Δείτε πως στέκεται στο μικρόφωνο και αναρωτηθείτε αν είναι δική της η απόφαση να κατέβει στην πολιτική ή του μπαμπά της. Παρατηρήστε τα καζάνια με το φαΐ που είναι στην άκρη και τον κόσμο να χειροκροτεί μηχανικά περιμένοντας το κλου της βραδιάς που είναι το δείπνο.


Δεν περιγράφω άλλο, απολαύστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιοι είμαστε, ποιους ψηφίζουμε να μας κυβερνούν, γιατί τους ψηφίζουμε και που πάει πλέον αυτή η ριμάδα η χώρα...
http://takisapostolopoulos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6.html

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστίες στο Θανάση Μαρτίνο από δύο σχολεία

http://fylarhos.blogspot.gr/2013/01/e.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ:
http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Drastiriotita-Voulefti-sto-Koinovoulio/
ΜΕΤΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ENTER