Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πάς μετά χριστόν προφήτης γάιδαρος εστί

         ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΛΙΜΕΝΙΚΌ ΤΑΜΕΊΟ
Επειδή το πρόβλημα με το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Ωρωπού δεν έχει κλείσει,αλλά τώρα ανοίγει διάπλατα,από αυτό εδώ το μικρο βήμα επικοινωνίας,παρακαλώ-προκαλώ τις Δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλής να τοποθετηθούν δημόσια και ξεκάθαρα,είναι νόμιμη ναι ή όχι η σύσταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου;;;;;;;;;;;;όχι στο πίτσι-πίτστι αλλά δημόσια!!!!!!!
Αγαπητέ κ.Γιασημάκη,αγαπητή μου κ.Στεργίου,αγαπητέ μου κ.Τσάκωνα,αγαπητέ μου κ.Χασιώτη,πολυτάλαντη συνιστώσα του Οικονομάκου κ.Βαρνάβα,είναι νόμιμη η λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου;;;;;;;;;ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;;;;;
Τοποθετηθείτε τώρα δημόσια,γνωρίζοντας ότι οι μετά Χριστόν προφήτες μοιάζουν περισσότερο με πολιτικούς αρουραίους.Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!!!!!!
Λόγια σταράτα και ξεκάθαρα,όχι  μεσοβέζικες και ισορροπηστικές πρακτικές για τα ψηφαλάκια!!!!!!Οι κουβεντούλες "άστους να πέσουν σαν σάπιο σύκο.... δεν "ανταποκρίνονται στα πρόβλημα της εποχής.
Αν το καταλαβαίνετε καλώς.Αν δεν το καταλαβαίνετε,και επειδή είναι της εποχής ,σας εύχομαι "καλή επιτυχία στη μπάμια(δυσκολοφυτρώνει)"

Δεν υπάρχουν σχόλια: