Σάββατο 11 Μαΐου 2013

"ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΚΙΑ" τσιμέντο να γίνετε.


Πραγματικά έχουμε τρελαθεί εντελώς.Στην αρχική ιστοσελίδα του Δήμου Ωρωπού φιγουράρει δημοσίευση "προκήρυξη προμήθειας σκυροδέματος" συνολικής δαπάνης 73.800 χιλ ευρώ.Και λες κοίτα ρε διαφάνεια που υπάρχει στο δήμο......μπράβο σας!!!!

Καλά οι λαμπτήρες 200.000 χιλ ευρώ γιατί το κάνατε γαργάρα και δεν δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου την προκήρυξη;;;;καίγανε από την υπερκοστόλογιση;;;;;;; ή μήπως φοβηθήκατε τον φωτισμό;;;;;;;;έτσι και αλλιώς έχετε φωτιστεί σε όλους μας αρκετά,δεν χρειάζεστε άλλο φως.Είστε εκφραστές και άνθρωποι του διεφθαρμένου χθες,είστε αδιόρθωτοι.
Όχι μόνο "τσιμέντο να γίνετε αλλά και  μπαρούτι μπορείτε;;;;"


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυριε ΛΙΤΣΑ αυτα που λετε ισχυουν και για το εργοστασιο που θελει να κανει ο Δημοτικος Συμβουλος της παραταξη σας και θα καιει 'βιομαζα'.
ΡΕΕΕΕΕΕΕ δεν ντρεπεσαι καθολου ηρθες στον Αυλωνα να μας πεις οτι δεν πρεπει να γινει γιατι θα ρυπαινει και απο πισω ο κυριος της παραταξη σου παει να κανει τετοια μοναδα .
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ψευτες,ηθελα να γνωριζα τι ψηφισε ο δημοτικος συμβουλος αυτος στο συμβουλιο και τι ειπες εσυ ρε ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ .Και μετα σας φταιει ο Οικονομακος.
ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

κυριε ΞΥΛΟ γιατι δεν το δημοσιευεται, σας ενοχλει.να ειστε σιγουρος οτι θα το βαλω σε αλλα site που δεν εχουν προβλημα με την αληθεια.

κωστας είπε...

η αλήθεια έχει ονομετεπωνυμο αγαπητέ λαδωμένε ποντικέ του "χειροκροτακια"
Αυτός ειναι ο λόγος που δημοσιεύω,το σχόλιο ανώνυμα για πρώτη και τελευταία φορα.Οι λαμπτήρες σας φωτίζουν όλους