Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Σέ "γουοτεργκέιτ" το έργο "διπλασιασμού" στον Αυλώνα

μάλλον θα ανοίξει ............
Αν νομίζουν κάποιοι ότι ο διπλασιασμός του έργου στον Αυλώνα έχει κλείσει,"πλανώνται πλάνην οικτρά".Αν νομίζουν κάποιοι ,ότι η διασπάθιση ενός εκατομμυρίου ευρώ μπορεί να γίνει ανεκτή και να κουκουλωθεί,τόσο από την κοινωνία ,όσο πλέον και από της αρμόδιες ελεγκτικές αρχές βλέπουν "όνειρο θερινής νυκτός".Αν κάποιοι νομίζουν μεταφέροντας τις ευθύνες σε άλλους.......θα διασωθούν,έχουν πέσει πολύ έξω.
Οι ευθύνες για την κατασπατάληση ενός εκατομμυρίου ευρώ κατανέμονται και προσωποποιούνται,τόσο στο διοικητικό-τεχνικό προσωπικό του Δήμου,όσο και στα μέλη της οικονομικής επιτροπής που με την ψήφο τους ,μοίρασαν δημόσιο χρήμα σε ανθρώπους που δεν το δικαιούνται..!!!!!!
Εντός των ημερών,θα σκάσει βόμβα μεγατόνων...............και ας είναι........ προϊόν υποκλοπής.!!!!!!!!!
Έχω την εντύπωση ,αν κάποιοι νομίζουν ότι η εμπλοκή τους είναι απλά γραφειοκρατική και στα πλαίσια της διαχείρισης ,μπορούν τώρα να το δηλώσουν.....!!!!!!!
Αν κάποιοι έχουν ψηφίσει το έργο,με το φόβο της απώλειας του έργου .....και παραπλανήθηκαν από δήθεν νόμιμες ενέργειες της διοίκησης,όπως επικαλούνται ας το δηλώσουν τώρα!!!!!!!αύριο θα είναι αργά.!!!!!!!!!!!στη Ζωή υπάρχει και το λάθος!!!!!!!!!!
Η υπόθεση μόλις άνοιξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική εφημερίδα trikalanews.gr, χωρίς ίχνος ενοχής και ντροπής ένας παντρεμένος επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα ανάμεσα στις αποδείξεις που κατέθεσε από ιατρεία, πάρκινγκ, σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια..

και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί αφού δε δίστασε να βάλει στη δήλωσή του και μια απόδειξη παροχή υπηρεσιών από... οίκο ανοχής της πόλης.
Χωρίς να ανέχεται τα τερτίπια του υπουργείου οικονομίας και με τα οικογενειακά βάρη να πέφτουν πάνω του ο εν λόγω κύριος αναζήτησε τα απαλά χέρια της Τζίνας για ένα δίωρο χαλαρωτικό μασάζ (υποψιαζόμαστε με όλα τα έξτρα).
Το αξιοσημείωτο είναι ότι είχε τέτοιο θράσος που έδωσε στην λογίστρια του απόδειξη 250 ευρώ για να τη βάλει στην κοινή φορολογική δήλωση που κάνει με τη γυναίκα του! Ένας Έλληνας που μπορεί να τον κυνηγά η γυναίκα του αλλά είχε το σθένος να αγαπά τη χώρα του.
Μπράβο.