Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Προφητικος..... για το Δημο Ωρωπιων....

        αν δεν μπορείς,ως αρχηγός,να οργανώσεις μια δημοτική  ομάδα με συνέπεια και κύρος,είσαι ανίκανος να διοικήσεις.

για τον γάιδαρο καβάλα...........
Η δημοτική αρχή με ευθύνη του "χεροκροτακια",των ολίγων συνεργατών του συμβούλων και αιρετών,είναι μάλλον μειοψηφία,ανίκανη να διοικήσει το Δήμο και να προτείνει υλοποιησιμες λύσεις.Μάλλον έχει πλέον οδηγηθεί σε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο,αφού είναι υποχρεωμένη να στηρίζεται στη παρουσία της αντιπολίτευσης για την λήψη ακόμα και μικρής σημασίας ζητήματα.Ο Δήμος έχει καταδικασθεί από τον "χειροκροτακια" χωρίς όραμα και ταυτότητα σε μια άρρωστη και νεφελώδη πορεία με αναποτελεσματικές πολιτικές,διαστρεβλώνοντας και αθετώντας το σύνολο των προεκλογικών δεσμεύσεων,έχοντας μάλιστα ένα μονολιθικό και εμπαθή πολιτικό λόγο τακτοποιώντας  ημέτερους και με προκλητικά διαχειριστική ανεπάρκεια.Ο παραγκωνισμός όλων όσων εκφράζουν διαφορετικές απόψεις,αποτελούν τα αίτια  μιας γενικευμένης παρακμής που αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι συμπολίτες μας.Πέρα από την τεράστια ευθύνη του "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΚΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ" πρέπει αυτός και οι στενοί του συνεργάτες να καταλάβουν επιτέλους,ότι ο τόπος δεν αντέχει άλλο αυτόν τον ιδιότυπο διχασμό που επιβάλουν,επιρρίπτοντας τις ευθύνες τους σε άλλους.
Η ώριμη πολιτική σκέψη απαιτεί νηφαλιότητα,αντιπαράθεση με αρχές και κανόνες και κυρίως,σύνθεση θέσεων και ιδεών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γραφεις κ.ζαφειρη για ανευθυνη αντιπολιτευση η οποια αποχωρησε απο το δημοτικο συμβουλιο ,για να εμποδισει ,δηθεν τις διαδικασιες και οτι δεν εξυπηρετει τον σκοπο για τον οποιο εχει εκλεγει,σταματωντας την ''ψηφιση ζωτικης σημασιας θεματων και φρεναροντας σημαντικα ζητηματα για την επιβιωση του δημου''.

εδω βεβαια μπαινουν καποια ερωτηματα.
1.που ηταν οι υπολοιποι συμβουλοι της συμπολιτευσης οικονομακου;
μηπως πηγαν για σουβλακια;
2.αφου τα θεματα ηταν τοσο σοβαρα,γιατι δεν γυρισαν μετα το φαγητο;
3.μεγαλη στενοχωρια διακρινω για τις απ'ευθειας αναθεσεις που δεν καταφερατε να περασετε εχθες.{θεμα συμβουλιου σημαντικο για την επιβιωση καποιων ,αλλα οχι του δημου}.
4.μηπως οι συμβουλοι της συμπολιτευσης που δεν πηγαν εχθες στο συμβουλιο ,δεν ειχαν θεμα επιβιωσης ,αλλα μεγαλης πεινας;

Υ.Γ εχεις ταλεντο να κανεις το ασπρο μαυρο και να ριχνεις ευθυνες σε ολους ,εκτος απο αυτους που τις εχουν πραγματικα.μιλαω για την δημοτικη αρχη που δειχνει αδιαφορια για την πορεια του δημου ,οταν δεν υπαρχει συμμετοχη στην μαρμιτα,ετσι πολλοι προτιμουν να πανε για σουβλακια.
τελος καλα κανει η αντιπολιτευση και με αυτη την σταση της εδειξε την γυμνια του οικονομακου,για να καταλαβει ο κοσμος ποιοι και πως τον κυβερνανε.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το ότι αναγνωρίζεις πως σε κάτι έχω ταλέντο.
Κάτι είναι και αυτό.
Θέλω να μου επιτρέψεις επί των παρατηρησεών σου να κάνω μια απλοική ερώτηση που όμως θεωρώ πως ανατρέπει τη βάση της συλλογιστικής σου και αμφισβητεί ευθέως τα συμπερασματά σου.
Ας υποθέσουμε πως έχεις δίκιο και πως ο Δήμαρχος και έμεις τέλος πάντων που τον στηρίζουμε είχαμε διακαή πόθο να περάσουμε τις απ ευθείας αναθέσεις που επικαλείστε.
Τότε αγαπητέ μου φίλε,πως και δεν είχαμε σημάνει συναγερμό,να είναι παρόντες όλοι και να περάσουν τα φλέγοντα(κατ εσάς) θέματα εύκολα?
Τότε βέβαια προφανώς θα έμπαιναν μέσα και οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσής και θα έδιναν αγώνα για το δίκαιο του λαού του Ωρωπού.
Δεν δένει το γλυκό σας αγαπητέ φίλε.
Ή μας καίγανε τα θέματα και θα είμασταν επιστερατευμενοι η απλά για εμάς ήταν ένα συνηθισμένο συμβούλιο και γιαυτό κάποιοι δικαιολογημένα απουσίαζαν.
Ξέρετε ποιο είναι το μοναδικό πρόβλημα σε αυτή τη φάση,αγαπητέ φίλε.
Πως ο Δήμαρχος,επειδή ακριβώς έχει καλές προθέσεις και πιστευει στον άνθρωπο,δεν "χτενίζει" εκείνους που θα έπρεπε.
Δεν "σεντράρει" εκείνους που ερχόμενοι από την απόλυτη κυριαρχία του ΕΝΟΣ ,έρχονται σήμερα και χωρίς αιδώ μας πουλάνε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΗΘΟΣ.
Αυτή άλλωστε είναι και η μοναδική μου διαφωνία με τον Δήμαρχο.
Εχω και άλλα ταλέντα αγαπητέ φίλε.
Το πρόβλημα για σένα είναι οτι τα γνωρίζεις καλά,αλλά αρνείσαι να τα αναγνωρίσεις.
Καλό βράδυ αγαπητέ μου φίλε!

Ανώνυμος είπε...

συναγερμο ειχατε σημανει αλλα οπως αναφερεται και πιο πανω δεν εχουν ολοι συμμετοχη στην μαρμιτα και εχει πεσει πεινα.
ο πεινασμενος το πρωτο που κανει ειναι να κλεισει τ'αυτια στους συναγερμους -σειρηνες των χορτατων και να μην επιστρατευεται και ως εκ τουτου να μην εχετε απαρτια.
το τραπεζι ειναι για λιγους προφανως δεν εχει χωρο.

καληνυχτα.