Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δημοσκοπηση σοκ.....στο νομο Αττικης!!!!!!!!!!!!

τρομοκατειστε με την ψήφο σας,αυτούς που μας κατέστρεψαν τη Ζωή
Η Ελλάδα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τόσες δυσκολίες,όπου οι πάντες εξαναγκάσθηκαν να αποκαλυφθούν.Να δείξουν πόσο άξιοι υπηρέτες της κοινωνίας είναι,με πόση επάρκεια εκπροσωπούν τους εντολείς τους. Τόσο φως στις πραγματικές ικανότητες των πολιτικών της χώρας δεν είχε πέσει ιστορικά.
Συνεπώς η βουλή που θα προκύψει θα συνιστά την πραγματική αποτύπωση της Ελληνικής κοινωνίας,είτε το θέλουμε,είτε όχι,είτε μας αρέσει,είτε όχι.Τότε και μόνο τότε ο λαός έχει μιλήσει και θα είναι συνυπεύθυνος με τους πολιτικούς-που αυτή τη στιγμή κρίνει και επικρίνει-για το μέλλον και τη πορεία της χώρας.
Είναι λοιπόν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για όσους πραγματικά πιστεύουν ότι αυτή η χώρα πρέπει και μπορεί να αλλάξει.Ιστορικά ίσως,άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα δοθεί.
Είναι επίσης πολλή μεγάλη ευκαιρία για τους πραγματικά ικανούς
πολιτικούς να αναδειχθούν.Είναι επίσης πολλή μεγάλη ευκαιρία για την Αριστερά να αναδείξει ένα νέο στελεχιακό δυναμικό που θα εκπροσωπήσει επάξια μεγάλο μέρος της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης που ακολουθούσαν το ΠΑΣΟΚ πέρα και ανεξάρτητα από κομματικές ιδιοτέλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: