Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Προς νοικοκυραιους....πρωτης επιστολης το αναγνωσμα......!!!!

Από τη πρόσφατη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
 1.Καπανδρίτι: απολογητικός ο κ.Δήμαρχος
μετά από ερώτημα του βουλευτή και Δημοτικού Συμβούλου κ.Οικονόμου για την ανυπαρξία στοιχειώδους φιλοξενίας από πλευράς του, σε σχέση με τη Θρησκευτική Πανήγυρη και την απαιτούμενη τιμή προς τους κατοίκους. "το δε κατάλαβε"γίνεται δεκτό για πρώτη και τελευταία φορά.
2. Στη ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,λύθηκε η μισθωτική σύμβαση,η οποία είχε συναφθεί το 2004 μεταξύ της κοινότητας Καπανδριτιου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπανδριτιου (την απόφαση καταψήφισαν ο κ.Λίστας και ο κ.Βελντανιωτης)
και αφορούσε την ενοικίαση ακίνητου του συνεταιρισμού πεντακοσίων τετραγωνικών στο κεντρικότατο σημείο αντι "300"e μηνιαίος υπό την προϋπόθεση ότι η κοινότητα Καπανδριτιου με έξοδα της θα το διαμόρφωνε σε  χώρο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων(σημερινή φωτογραφία).Αντι αυτού η "νοικοκυρά και το σινάφι της"μετέτρεψαν το παραπάνω κτίριο σε αποθήκη πάσης φύσεως υλικών μη σεβόμενοι τόσο το μισθωτήριο συμβόλαιο όσο και τον ιδρώτα των συνεταίρων, που με κόπους ετών κατασκεύασαν(μάλλον η υπόθεση θα έχει δικαστική συνέχεια).Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα και οι σκέψεις όλων πονηρές.....Να γιατί ο κ.Βελντανιωτης καταψήφισε την πρόταση του Δημάρχου για την λύση του συμβολαίου,διότι συνεχίζει τον απολογείται για της πράξεις της "νοικοκυράς".Περιμένω να δω πότε επιτέλους θα
απογαλακτιστεί ο κ.Βελντανιωτης.....αν και τον συνδέουν πάρα πολλά......και τους χωρίζουν μάλλον λίγα...!!!!
3.Για ποιο λόγω δεν ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο τον οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης σχολικής επιτροπής της
κοινότητας Καπανδριτιου, στην οποία τυγχάνει να ήταν πρόεδρος
ο κ. Βελντανιωτης;τυχαίο .....δεν νομίζω..Κύριε Δημοτικέ σύμβουλε , Βασιλακο..... πρόεδρε της Δβαθμιας σχολικές επιτροπής -κύριε Ζαφείρη,πρόεδρε του τοπικού συμβουλίου     Ν Παλατιων και προέδρου της Πβαθμιας
σχολικές επιτροπής του Δήμου -πλήρη έλεγχο και στη σέντρα..!!!
συμψηφισμό τέλος έχουμε χάσει την υπομονή.!!!!!
Ξέχασα να αναφερθώ στο ερώτημα του κ.Οικονόμου προς τον κ.Λίτσα για το γνωστό θέμα με τον "Μακαρο-Ευσταθίου"και τις δικαστικές του περιπέτειες......ο Κωστάκης ποιεί την νήσσαν..!!!!
μήπως μπορεί να πει και τίποτα!!!!!!




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην περιμεναμε απο τον οικονομακο καθαρση.
Οσο εκανε στον αυλωνα στα κιουρκα τον καλαμο τη μαμακασα τα παλάτια και το μαρκοπουλο.
Με 30 ψηφους αντιδήμαρχο ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι σίγουρος φίλε μπλογκερ ότι τα κελεπούρια των πρώην διοικήσεων θα κληθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα πού συνέβαιναν στα σχολεία τα προηγούμενα έτη.
Και οι δύο πρόεδροι των νπδδ των σχολείων έχουν δείξει τη βούληση αλλά έχουν και τα μέλη να το πετύχουν, όπως άλλωστε και την ικανότητα να κάνουν τα σχολεία μας πρότυπα για όλη την αττική.
Τα υπόλοιπα ας τα αναλάβει ο μέγας ο τεράστιος ο φοβερός και τρομερός σωτήρχος. . .