Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Δήμος Ωρωπού:Το σάπιο χθές,το καταστροφικο σήμερα και το αβέβαιο αύριο


Ένα σάπιο τοπικό σύστημα,αυτοδιοικητικοί- τρίφλλα στα μάτια τους,τζάκια και μαγκάλια,έφεραν το τόπο στην διάλυση.Τρώνε πίνουν και γίνονται κουρούμπελο μέχρι το πρωί για να μοιράσουν ποίον;;;;ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 

Μοιράστηκαν την εξουσία με ένα σκυλολόι από κουμπάρους,κηφήνες,νύφες,γαμπρούς και μπατζανάκηδες,που πολιτεύτηκαν στη πλάτη μας,με ένα πελατειακό και παρασιτικό μοντέλο αν και γνώριζαν ότι αυτό οδηγεί το τόπο μας σε τέλμα.Οι χθεσινές απευθείας αναθέσεις έγιναν καλές και οι σημερινές είναι παράνομες και καθόμαστε εμεις οι  μ@λ@κες και τους ακούμε και τους ανεχόμαστε.

Σήμερα,ψεύτες και τσαρλατάνοι,χωρίς τσίπα και φιλότιμο.γράφοντας στα π@π@ρια τους κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας.Χθές,αλληλομηνύονται στα δικαστήρια και σήμερα τρώνε και πίνουν,φιλιούνται στο στόμα και προσπαθούν να μοιράσουν την εξουσία που εμείς οι μ@λ@κες τους τη δώσαμε αρκετές φορές.

Ένα πολύχρωμο τσούρμο αλλοπρόσαλλων παραγοντίσκων.Νανοφυείς φαφλατάδες,ξεσκίζονται τρώγοντας και πίνοντας στις πλατείες των χωριών υπερασπιζόμενοι το κακό παρελθόν τους ματώνοντας τις δικές μας σάρκες. 

Αμετανόητοι πού εμμένουν στα λάθη τους και στοχοποιούν όλους αυτούς που τους το επισημαίνουν.Ανώριμοι να δεχτούν τη σκληρή αλήθεια,προσπαθώντας να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στις δικές τους απόψεις,ζώντας το δικό τους παραμύθι.

Και από κάτω όλοι εμείς παρακολουθούμε απαθείς σαν ¨μαστουρωμένοι". Τελικά σε αυτή το τόπο που έφτιαξε Παρθενώνα του τελείωσαν οι πέτρες.

Αι σιχτιρ πια.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: