Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Δήμαρχε άσε τη "Ριβιέρα",οι "ΚΟΤΕΣ" μας βρωμίζουν.


Δήμαρχε αφού εσένα δεν σου μυρίζουν οι "ΚΟΤΕΣ",αδιαφορώντας για την υγεία των κατοίκων του Καπανδριτίου και του Πολυδενδρίου, απευθύνθηκα με έγγραφο μου πρός την Δνση Αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της ΠΕ Αν Αττικής.
Για να δούμε τώρα πόσο εμπλέκεται ο Δήμος!!!!!!!!!!!!!! 

Έγκριση εγκατάστασης πτηνοτροφικής ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ
κωστας Μπουλεκος 
  • dagrotikis.anat@patt.gov.gr
Δευ 11/7/2022 12:33 μ.μ.
Η υπηρεσίας με την υπ αριθμό πρωτοκόλλου 676990/15-9-2020 προχώρησε στην έγκριση εγκατάστασης πτηνοτροφικής μονάδας στην εταιρεία ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ.Η εν λόγω εταιρεία περί το έτος 2000 (πρόεδρος της τότε Κοινότητας Καπανδριτίου ο υπογράφων) προχώρησε στο κλείσιμο(απεγκατάσταση) των εγκαταστάσεων προκειμένου να μετεγκατασταθεί στην Αλεξανδρούπολη χρηματοδοτούμενη απο το ΕΣΠΑ. Μάλιστα είχε συγκροτηθεί επιτροπή παρακολούθησης της απεγκατάστασης με απόφαση της υπηρεσίας αποτελούμενη απο την τότε Νομίατρο κ.Πριμικύρη απο τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού και εμού ως προέδρου της Κοινότητας.Τό παραπάνω πρακτικό βρίσκεται στην υπηρεσία σας.
Παρακαλώ να μου δοθούν αντίγραφα των δικαιολογητικών βάσει των οποίων έγινε η έγκριση εγκατάστασης, έχοντας έννομο συμφέρον και όχι μόνο ,έχοντας κατοικία πλησίον των εγκαταστάσεων.
Μπουλέκος Κων/νος,κάτοικος Καπανδριτίου Αττικής,τηλ 6944288122

Δεν υπάρχουν σχόλια: