Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

O Ντάσης ομολόγησε την κλοπή..ο Γιασημάκης έχει το πρόβλημα!!!!!!!!


Γιασημάκη, έγινες μέρος του προβλήματος-εγκλήματος!!!!!!Ο Δήμος Ωρωπού έγινε ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΛΟΠΗΣ....τα χρήματα της κλοπής κατατέθηκαν στο ταμείο του Δήμου.

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ο Κώστας Λίτσας αντιδήμαρχος ύδρευσης και υπεύθυνος για την προστασία των μηχανημάτων και υλικών των αντλιοστασίων και υπέβαλε μήνυση για κλοπή, περιγράφοντας μάλιστα και μέρος των κλοπιμαίων;;;;;;  ΟΧΙ 

Τα κλοπιμαία σύμφωνα με την μήνυση του Αντιδημάρχου ήταν ευτελούς αξίας;;;;;ΟΧΙ. Χρήσιμα μηχανήματα μεγάλης αξίας για την προστασία της ομαλής υδροδότησης των κατοίκων.

Ο Μιχάλης Ντάσης στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο ομολόγησε τη κλοπή, παρουσιάζοντας τη κλοπή ως ευτελούς αξίας. Το πόσο μεγάλη είναι η αξία να ρωτήσει το κ.Λίτσα. Βλέπω το Κωστάκη κατηγορούμενο απο το Μιχαλάκη  για ψευδή καταμήνυση!!!!!!!

Ρε Μιχαλάκη φορτώθηκε μόνο ένα φορτηγό;;;;τότε γιατί κόπηκαν τρία τιμολόγια;;;;;Αφού κόπηκαν τρία τιμολόγια τότε έχουμε τρία ζυγολόγια,ΑΡΑ ΤΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ και όχι ΕΝΑ!!!!!!Ρε Μιχαλάκη τα τιμολόγια τι ημερομηνία έχουν;;;;;;;;Πριν τη δημοσιοποίηση της κλοπής;;;;;;;Τα χρήματα απο τα κλοπιμαία πότε κατατέθηκαν στο Δήμο Ωρωπού;;;;Πριν τη δημοσιοποίηση;;;Οχι, γιατί αν δεν είχε κάνει τη μήνυση ο κ.Λίτσας θα ήταν στη τσέπη σου.

Μιχαλάκη γίνου λίγο άντρας,οι υπάλληλοι είναι εργαζόμενοι άνθρωποι και εσύ πας να τους μπλέξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: