Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Γιασημάκης:Οι μπλέ και πράσινοι κόκκοι του ΑΡΙΕΛ...ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

 


Ένα σύστημα για να εδραιωθεί στις συνειδήσεις των ανθρώπων και να νομιμοποιήσει πράξεις και ιδιαίτερα "παραλήψεις"(Μήδεια-πρόσφατες πυρκαγιές, απευθείας αναθέσεις),χρειάζεται φερέφωνα για να κάνουν το άσπρο μαύρο και να περνούν....έτσι νομίζουν....τους όρους τους. Τα φερέφωνα αυτά ή παπαγαλάκια μιλούν ως "αυθεντίες"...τύφλα στα μάτια τους...και νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγούν την κοινωνία. Κάποιοι έχουν επιδοθεί στην κατέ εντολή διαπόμπευση των όσων συμπατριωτών μας ασχολούνται με τα κοινά. Έχουν αποδοθεί σε δολιοφθορά και αποθάρρυνση των όσων αρθρώνουν λόγο πολιτικό. Τα κοσμητικά επίθετα "βλαμμένοι", άσχετοι", 'γραφικοί" τους συνοδεύουν, εκτός και αν το βουλώσουν.

ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ "πες και πες κι όλο  κάτι θα μείνει", τα φερέφωνα προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε ένοχοι ή ότι δεν έχουμε άποψη, όσοι αρνούμαστε να υποστηρίξουμε την ΟΜΑΔΑ του ΑΡΙΕΛ...."μπλε και πράσινοι κόκκοι". Μέσα σε τέσσερα χρόνια ο τόπος θα γίνει παράδεισος, μόνο  που οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους. Πρόκειται ίσως για το πιο ηλίθιο δίλημμα απο τα ντόπια αλλά και απο τα απανταχού "παπαγαλάκια". Και το αστείο είναι ότι διαλαλούν,...."όσοι αντιπολιτεύονται την ΟΜΑΔΑ του ΑΡΙΕΛ,είναι αυτοί που φρενάρουν την ανάπτυξη του τόπου".

Το ΑΡΙΕΛ είναι ένα επιτυχημένο και αποτελεσματικό απορρυπαντικό, μόνο του όμως χωρίς καλό πλυντήριο και προστατευμένη μπουγάδα απο τους ανέμους είναι άχρηστο.....τα ρούχα στον Δήμο Ωρωπού "λεκιασμένα" βγαίνουν.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να χρησιμοποιήσει ο ΔΗΜΟΣ skip.

Ανώνυμος είπε...

balate kai eseis to xeraki sas