Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Ο Δρόμος στο ΜΕΤΟΧΙ-ΡΗ και οι "πονηριές" του Γιασημάκη


Αφήστε τα κόλπα Καρίνο-Γιασημάκη,ο δρόμος στο ΜΕΤΟΧΙ-ΡΗ του Καπανδριτίου επισκευάζεται με πολύ λιγότερα απο 30.000 χιλιάδες ευρώ. Αν νομίζεται με διάφορα προσχήματα (ανωφέρεια) μπορείτε  να ταλαιπωρείται τους κατοίκους  για να σας προκύψει "μέλι", προσέχετε γιατί υπάρχει και η ¨φάκα".
Ακολουθείστε την χάραξη όπως αυτή αποτυπώνεται στο χάρτη διανομής του 1933.Όποια άλλη προσπάθεια σας είναι εκ του πονηρού. Εδώ και ένα χρόνο εγώ σε εσάς προσωπικά κ.Γιασημάκη σας έδειξα τη χάραξη του δρόμου. Εσείς εδώ και ένα χρόνο τι κάνατε ;;;;;;απλά πληρώσατε 50.000 χιλιάδες ευρώ για την πρόχειρη επιδιόρθωση του δρόμου για να διευκολύνετε  ΔΉΘΕΝ  τη ΔΕΗ....έτσι βαπτίσθηκε η ανάθεση!!!!!!!Όταν η ΔΕΗ τοποθετούσε το ηλεκτρικό δίκτυο ρώτησε κανένα;;;;;;;ΟΧΙ. Τότε γιατί εσείς με χρήματα των δημοτών "διευκολύνατε "τη ΔΕΗ.Η ΔΕΗ έχει και είχε την υποχρέωση με δικά της μέσα και έξοδα να επισκευάζει το ηλεκτρικό δίκτυο. Αν γίνει μία κατολίσθηση στη βουνό και κοπεί το ηλεκτρικό δίκτυο θα τρέξετε  να διορθώσετε  τη κατολίσθηση;;;;;Αυτό εγώ το λέω ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και διασπάθιση χρημάτων του Δήμου.
Αφήστε τα κόλπα, οι δυο υφιστάμενοι δρόμοι τόσο ο τσιμεντόδρομος, όσο και ο ασφαλτοστρωμένος ξεκινούν α απο 300 μέτρα υψόμετρο και καταλήγουν στα 500 μέτρα και εσάς σας έπιασε ο "πόνος" γιατί ο δρόμος με μηδέν κόστος θα ξεκινά απο τα 290 μέτρα υψόμετρο.
Θα σας περιμένω κ.Γιασημάκη,θα σου μείνουν οι φωτογραφίες που έβγαζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: