Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Δήμαρχε και μετά τα έκανες "ΜΟΥΤΙ",να γιατί!!!!!!!


Δήμαρχε πήρες στη πλάτη σου το Πατούλη και τη Νέα Δημοκρατία των αρίστων  και τώρα το πληρώνεις.....να είσαι καλά να πληρώνεις, αλλά μαζί με εσένα πληρώνουμε και εμείς το μάρμαρο. Με τα μέσα πού είχε ο Δήμος και με τα "καλά" μισθωμένα μηχανήματα...θυμήθηκα τον Παπανικολάτο(αυτός ούτε φτυάρι δεν είχε) του Θωμά.....μπόρεσε μέχρι ένα σημείο να ελέγχει τη κατάσταση, αφού το επαρχιακό δίκτυο το φρόντιζε η Περιφέρεια Αττικής. Μόλις τα φαινόμενα έγιναν μεγάλα σταμάτησε η Περιφέρεια Αττικής τον εκχιονισμό στο Δήμο Ωρωπού και έστειλε τα μηχανήματα στο κέντρο της Αθήνας. Τις τελευταίες 48 ώρες κανένα μηχάνημα της περιφέρειες δεν κινήθηκε στο Δήμο Ωρωπού,όσο για αλάτι, στο Καπανδρίτι είναι σκεπασμένο με ένα μέτρο χιόνι.

Δήμαρχε,εσύ ανέλαβες το επαρχιακό δίκτυο Αθηνών-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ-Αγ Αποστόλων, καθώς και τους παράπλευρους προς Μαλακάσα ,Αυλώνα και το δίκτυο Μαλακάσα-Ωρωπός και Μαρκόπουλο-Ωρωπός. Το αποτέλεσμα σε αφήσαν μόνο σου και αυτό είχε σαν συνέπεια να τα κάνεις "ΜΟΥΤΙ".

Τι δουλειά είχαν τα μηχανήματα του Δήμου και εσύ προσωπικά να παρακολουθείς(έβαζες και βίντεο) τον εκχιονισμό στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφέρειας Αττικής;;;;;;και λίγα μέτρα δίπλα σου οι κάτοικοι να έχουν αποκλειστεί;;;;;;;Στο Μικροχώρι όμως δεν πήγες!!!!!!!Εδώ δεν καταδέχτηκες να επισκεφτείς την κοινότητα Καπανδριτίου.

Με αυτούς που χαριεντίζεσαι σε άφησαν "ξεβράκωτο" στα αγκάθια. Σιγά μην υπολόγιζαν το Δήμο Ωρωπού με τους λίγους κατοίκους,όταν κινδυνεύει η μεγάλη πελατεία τους. Εσένα έτσι και αλλιώς σε έχουν δεδομένο. Όπως έστρωσες, τώρα κοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει και τα έξη χιλιάδες ρολόγια δουλεύουν.....έβγαλαν την υποχρέωση διπλά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

auton stirixate na eiste kala