Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Δήμαρχε Ωρωπού,ποιός απο τους τρείς σας λέει ψέματα για το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου

 


Με αυτή τη φωτογραφία κ .Δήμαρχε  μας  ανακοινώνεται ότι απο το Τέλος Νοεμβρίου το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου θα λειτουργεί ως κέντρο αναφοράς CONID-19.

Σήμερα 2 Δεκεμβρίου ενημερωθήκαμε πως είναι αδύνατο το Κέντρο Υγείας να λειτουργήσει ως κέντρο αναφοράς. Το ΚΥ είναι πλέον υποστελεχωμένο και με υπεράνθρωπες προσπάθειες του Υγειονομικού Προσωπικού λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Υπάρχουν μόνο δύο γενικοί ιατροί και δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη επικουρικών ιατρών.Μάλιστα με έγγραφο του ΚΥ απο το Σεπτέμβριο προς την Δκηση της ΥΠΕ αλλά και το Δήμο Ωρωπού,ΔΥΣΤΥΧΏΣ μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.

Κύριε Δήμαρχε ,ωραία η φωτογραφία αλλά η ΠΑΝΔΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..........ΕΣΥ;;;;;;;;;;

Κύριε Δήμαρχε μήπως πρέπει να παραδειγματιστείτε απο το Δήμαρχο Γλυφάδας;;;;;στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπεται!!!!!!!!!

Αυτά δηλώνατε στις 18 Νοεμβρίου 2020 ......."Σημαντική επίσκεψη στον διοικητή υγείας της 1ης ΥΠΕ , Παναγιώτη_Στάθη μαζί με τον δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη!

Δέσμευση ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει κέντρο COVID το κέντρο υγείας Καπανδριτίου μετά και την ερώτηση στη Βουλή που καταθέσαμε.
Συγχρόνως θα ενισχυθεί και το περιφερειακό ιατρείο Ωρωπού με κινητή μονάδα COVID όπως και το κέντρο υγείας Αγίου Στεφάνου!
Πραγματικά μια εποικοδομητική συνεργασία με ένα εργατικό και αφοσιωμένο διοικητή με τα θέματα υγείας της Αττικής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: