Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ο "μπακάλης" από το Συκάμινο και τα διόδια στον Ωρωπό

-Τις τελευταίες μέρες,το θέμα των διοδίων μονοπωλεί και έτσι πρέπει το σύνολο των κατοίκων στο Δήμο Ωρωπού. Αφορμή ενός εγγράφου με ημερομηνία  8 Απριλίου 2019 της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ
Δεν θα σταθώ στο θέμα το διοδίων,γιατί αυτό άνοιξε προς όφελος των κατοίκων του Ωρωπού και δεν μπορεί να κλείσει αν δεν δικαιωθεί και ο τελευταίος κάτοικος.Στο Δήμο Ωρωπού δεν υπάρχουν κάτοικοι δυο ταχυτήτων.
-Θα σταθώ όμως στη τελευταία παράγραφο του εγγράφου της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ "....Ως προς τη συμμόρφωση του Δήμου Ωρωπού προς τις αποφάσεις  με αριθμό 280, 281,282 και 283/2018 του συμβουλίου επικρατείας και επιστροφής ποσού ύψους 3.934.291,80 εκατ που ο Δήμος έχει εισπράξει μέχρι και σήμερα από μη νομίμως επιβληθέντα δημοτικά τέλη....."
-Έχω αποκαλέσει το πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου, απερχόμενο,ψευταρά ,ψεύτη,σκιτζή και τώρα μπακάλη με όλη τη συμπάθεια στο πρόσωπο των μπακάλικων.....από εκεί ψωνίζαμε μικροί όλοι μας και δόξα το Θεό μεγαλώσαμε......αν και για τα πέντε τελευταία χρόνια είχαμε ψωνίσει από σβέρκο.
-Να τι έλεγε ο "μπακάλης" από το Συκάμινο σε έκτακτη συνέντευξη του ".....

Θωμάς Ρούσσης: «Τα χρήματα που εισπράχτηκαν από τη Νέα Οδό δεν
 είναι απαιτητά να επιστραφούν»

.....και από κάτω χειροκροτούσαν!!!!!!!!!!!!!Τώρα καλείται η νέα δημοτική αρχή να διαχειριστή ένα Δήμο στα όρια της χρεοκοπίας από το ¨μπαγκαλη" του Συκαμίνου και της παρέας του .
 
Και τώρα κάτι προσωπικό:Από το μπακάλη του Συκάμινου,η οικογένεια μου έχει δυο μηνύσεις(τις δημοσιεύω),με πολύ αίσθηση του χιούμορ το παρακάτω βίντεο!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: