Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΘΩΜΑΣ ο ΑΠΕΡΧΌΜΕΝΟΣ:Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Με χθεσινή του ανάρτηση ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού,ο Θωμάς εκ Συκαμίνου με τα άριστα Ελληνικά που διαθέτει......έπιασαν τόπο οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.... το γράφει και στο βιογραφικό του...........αναφαίρετε σε παραμυθάδες.
Ο ΨΕΥΤΗΣ απερχόμενος του Ωρωπού έχει το Θράσος να ομιλεί για παραμυθάδες απευθυνόμενος στο Γιώργο Γιασημάκη.Ποιός,ο απερχόμενος ΨΕΥΤΗΣ,ο πρωταθλητής των αναθέσεων,ο Κύριος 12% του Βαρυκού και όχι μόνο.Ο κύριος των εργολάβων και της μαύρης εργασίας,ο άνθρωπος που βάζει εργαζόμενους του Δήμου εν ώρα υπηρεσίας να μοιράζουν τα προεκλογικά του φυλλάδια(το ΒΙΝΤΕΟ προσεχώς).
Ο ΨΕΥΤΗΣ απερχόμενος του Ωρωπού αναφέρεται σε ταξίματα και διορισμούς,εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.Ο στρουθοκαμηλισμός που τον διακατέχει.....το σύνδρομο της αποδρομής είναι φανερό......ας κοιτάξει  τους συνεργάτες που έχει προσλάβει ως μετακλητούς υπαλλήλους....... και ο ΜΠΑΜΠΑΣ για να βγάλει την υποχρέωση,θέλει δε θέλει φιγουράρει συνυποψήφιος στο συνδυασμό του απερχόμενου ΨΕΥΤΗ....για το μεροκάματο,για το  φουκαριάρικο παιδί μου!!!!!!!!!!ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε ωρωπου δεν δέχεσαι τον αντίλογο γιατί είσαι αγράμματος και δεν μπορείς να σταθείς στο διάλογο. Το ίδιο ο ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗΣ,όταν ανοίξει το στόμα του δεν καταλαβαίνουμε τι λέει.