Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Οι βρώμικες πέννες στον ΩΡΩΠΟ


Χρήστος Μπουλέκος
Ο πόλεμος της δημιουργίας εντυπώσεων είναι πάντα σκληρός,ύπουλος και επώδυνος.Παράδειγμα πρόσφατο,που το υποστήκαμε πολλοί.......κρυψίνοι με κουκούλες,αλλά καλοπληρωμένοι,που συνεχίζουν και σήμερα!!!!χωρίς αιδώ,το άσπρο μαύρο σε κίτρινο φόντο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο παραπληροφορημένος και βομβαρδισμένος πολίτης προσπερνά τη πραγματικότητα.Το να προσπερνάς,όμως με προθυμία την ανύπαρκτη πραγματικότητα και να συμπαρασύρεσαι χωρίς να ψάχνεις διόλου την αλήθεια είναι εγκληματική παράλειψη.Και για τις βρώμικες πέννες εκεί είναι η κρυφή δύναμη.Σιγά σιγά και συστηματικά σου αλλοιώνουν την κρίση. Το αρπάζουν οι έμμισθες και βρώμικες πέννες σε διατεταγμένη υπηρεσία με το αζημίωτο,κάνουν το μαύρο άσπρο και τι έμεινε;;;;η εντύπωση και μια επίπλαστη πραγματικότητα,πως όλα είναι καλά και ο "ΤΟΜ",μεγάλος και δημιουργικός!!! 
-Ποιος να ψάξει και και που.Ποιος να βουτήξει στα θολά νερά και να αναζητήσει τη πραγματικότητα. Όποιος το τολμήσει βρίσκει  απέναντι του,  ένα οργανωμένο σύστημα γραφειοκρατίας και λασπογραφίας.....αναμένοντας την απάντηση για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ωρωπού αλλά και για τα αποτελέσματα των ελεκτικών αρχών στο όργιο των απευθείας αναθέσεων,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ Ο "ΤΟΜ"!!!!!!!!! 
-Έτσι επικοινωνιακά και ύπουλα ράφτηκαν κοστουμάκια και κοστουμάκια.Οι προηγούμενες δημοτικές εκλογές είναι η κλασική περίπτωση ωραιοποιημένης πραγματικότητας.Έτσι φάγαμε το "ΤΟΜ"στη μάπα!!!!!!!!Ένα άδειο πουκάμισο. Αόρατα και συστηματικά,με εξαγορές συνειδήσεων σε κόσμους ενδιάμεσων έσωσαν -ή έτσι νομίζουν- το ατομικό τους δέρμα,που μερικοί το λένε τομάρι..
-Τα στρεβλωμένα γεγονότα απλά επιβεβαιώνουν τις εικονικές πραγματικότητες που βιώνουμε όλοι θέλοντας και μη.
-Ποιος άραγε θεωρεί απολύτως πληροφορημένο τον εαυτό του;;;Και για κάθε ζήτημα;;;Να λοιπόν η ευθύνη των ενδιάμεσων.Όταν όμως αυτοί στρεβλώνουν τα γεγονότα,τίποτα δεν είναι ικανό να μας ξεμπλέξει!!!!!!
-Οι διαστρεβλωτές κρατούν ισχυρά όπλα,είναι γεγονός.Είναι απλά αυτό που λέμε το "ΜΑΜ".Όμως η αλήθεια είναι πάντα ισχυρότερη.
-Η αλήθεια να θυμόσαστε δημιουργεί πάντα νέες συλλογικότητες και οι συλλογικότητες δημιουργούνται πάντα από αδικίες!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: