Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Λασπολόγοι και ψιθυριστές με κουκούλα.

Το τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη κουβέντα-επίθεση ,από γνωστά και άγνωστα κέντρα,σχετικά  με τον διορισμό μετακλητών υπαλλήλων και συνεργατών από την Κυβέρνηση.Η επίθεση, προς την κυβέρνηση, με κατασκευασμένα στοιχεία, γίνεται κυρίως για ένα λόγο,να εδραιωθεί η πεποίθηση στον απλό πολίτη, ότι «όλοι το ίδιο είναι». Ότι και η κυβέρνηση αυτή είναι ότι και οι προηγούμενες: ένα φαύλο και σάπιο καθεστώς.
Είναι ιδιαίτερα τιμητικό,συγχωριανοί μας να μετέχουν σε θέσεις που συνδιαμορφώνουν και υλοποιούν  την κυβερνητική πολιτική σε διαφόρους τομείς ως μετακλητοί υπάλληλοι.Αυτοί  θα κριθούν από την επάρκεια τους ,την επιστημονική τους γνώση και μόνο,κάθε άλλη αναφορά στα πρόσωπα τους έχει ένα και μοναδικό σκοπό,να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβέρνηση.Αφισοκολλήσεις που σπιλώνουν πρόσωπα και υπολήψεις θυμίζουν εποχές παρακράτους.
***ο εχθρός είναι εκτός των τειχών!!!!!!!αν κάποιοι βλέπουν μπαμπούλες εντός των τειχών,μάλλον χρειάζονται ομματοϋάλια πρεσβυωπίας!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφισοκολήσεις με πρόσωπα; Ντρόπη! Δηλαδή το πασοκ και η νδ δεν είχαν μετακλητούς; Και προσωπα ξερουμε και ονοματα και πολλα αλλα. επειδη δεν μιλαμε δεν σημαινει πως ειμαστε βλακες. κυριε κωστα να βαλεις ενα μαιλ στο μπλογκ σου....