Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Τώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

Σε 24ωρη απεργία έχουν προχωρήσει σήμερα Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «ΖΑΒΕΛ» στον όμιλο Ζούρα, αντιδρώντας στις 8 απολύσεις εργαζομένων στα σφαγεία στην Τανάγρα. Παράλληλα, πραγματοποιούνται απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλες τις μονάδες.
Οι εργαζόμενοι κινητοποιούνταν το προηγούμενο διάστημα απαιτώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους και το Σάββατο η εργοδοσία προχώρησε στην απόλυση 8 εργαζομένων. Άμεση ήταν η απάντηση με προκήρυξη 24ωρης απεργίας και την Κυριακή. Αντιπροσωπεία του Σωματείου και της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον εργοδότη, ο οποίος ήταν αδιάλλακτος στην απόφασή του και σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε απολύσεις 100 εργαζομένων λόγω πεσμένης παραγωγής. Να παρθούν πίσω οι απολύσεις απαιτούν οι εργαζόμενοι τονίζοντας ότι η εργοδοσία θα τους βρει απέναντί της. 
Θέλω να θυμίσω συντροφιά με τον υπουργό Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Αγ.Πετρούπολη και ο κ Τριαντάφυλλος Ζούρας,πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο τροφίμων.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Μαζι ρε φιλε οχι στο Καπανδριτι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρούσσης φταίει και για αυτό να τους προσλάβει όλους στον δήμο

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΡΟΥΣΣΗ ΔΕΔΕ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ;ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΙΑ Η ΠΙΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Το καπη μαρκοπουλου εκλεισε.Δεν ειναι αστειο.Οι Ιδιοκτητες ΦΟΙΒΟΣ Κ'ΑΘΗΝΑ πηγαν διακοπες στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ να φερουν τσιπουρο αφορολογητο για το μαγαζι.Η ΕΜΜΙΣΘΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ''ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΠΗ?Θα απαντησετε κ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΑΒΡΗ υπευθυνο των ΚΑΠΗ η οπως παντα μαζι τα φαγαμε κατα τα λεγομενα του συντροφου σου ΠΑΓΚΑΛΟΥ? ΡΟΥΣΣΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΔΟΕ.....ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

O ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΛΟ.......

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ.ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΠΑΝΕ .ΕΥΚΟΛΑ.ΩΡΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.........

Ανώνυμος είπε...

η κριτικη ειναι καλη οταν δεν κατανταει εμμονη και γινεται ασθενεια,
φτανει ρε φιλε με το καπη το φοιβο και αθηνα κουραζεις πλεον και δεν πειθεις,
σιγουρα εχεις δικιο,αλλα το χανεις
ξεκολλα ανθρωπε μου,γιατι αρρωσταινεις και το blog ετσι
εχει και αλλα πολλα προβληματα ο δημος με τις επιλογες των ανθρωπων που καναμε τελικα

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:15(15 ΑΓΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ.ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

TO KAΠΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΧΟΙ..ΡΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ.........

Ανώνυμος είπε...

μεγας αρχοντας ο 3 κατά σειρα τοπικος συμβουλος μαρκοπουλου.στελνει υπαλληλους καθαριοτητας κ ύδρευσης για απολογια στο δημαρχο.η προεδρος εχει γνωμη? σε αυτό το χωριο εχει χαθει κάθε λογικη σκεψη. ρουσση υπαρχεις? ελυσες όλα τα αλλα προβλήματα και ασχολείσαι με αυτά τα ασήμαντα? και εσυ ρε τοπικε συμβουλε γιατι δεν τα λυνεις μονος σου? το σιγουρο είναι ότι δεν εχουμε αντιδημαρχο και από ότι φαινεται ουτε τοπικη κοινοτητα. στα προβλήματα μας που θα αποταθουμε?....στην κιβωτο του νωε?

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 23/8/2015.. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.Α ΡΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...........