Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος

Η αλεπού περιμένοντας να πέσουν του κριαριού τα’αρχίδια ψόφησε.

Κάποτε μια αλεπού παρακολουθούσε ένα κριάρι, καθώς το κριάρι γυρνούσε γύρω – γύρω η αλεπού πρόσεξε κάτι που κρεμόταν ανάμεσα στα δύο πίσω πόδια του, σκέφτηκε ότι αυτοί οι δυο μεζέδες έτσι που κουνιούνται κάποια στιγμή θα πέσουν και τότε χωρίς τον κίνδυνο να την κουτουλίσει το κριάρι, θα απολαύσει τους μεζέδες. Είδε πόσο κουνιόντουσαν με κάθε βήμα του κριαριού και σκέφτηκε πως ήταν έτοιμα να πέσουν. Ακολούθησε λοιπόν το κριάρικαι περίμενε την πτώση για να αρπάξει τη λεία της. Προτίμησε να περιμένει, παρά να πάει και να τα κόψει η ίδια. Μπροστά το κριάρι λοιπόν και πίσω η αλεπού. Πέρασε μία εβδομάδα, πέρασαν δύο, έγιναν μήνας, έγιναν μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν τα αρχίδια να μην πέσουν ποτέ και η αλεπού να ψοφήσει από την πείνα.

Αυτή η ιστορία, μια παραλλαγή του Αίσωπου από τους περίφημους μύθους του, μου θυμίζει η  συμπεριφορά σχεδόν όλης της αντιπολίτευσης να φάνε το "μεζέ" της αποτυχίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ.
Για πρώτη φορά υπάρχει συνέπεια προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων(έστω σαν πρόθεση) και αυτό ενόχλησε την αντιπολιτευόμενη συμπαιγνία  ΝΔ - Ποτάμι - ΠΑΣΟΚ (ότι ρετάλια απέμειναν), ΚΚΕ για τους γνωστούς λόγους της επιμονής του "ψωριάρη".
Είναι για πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός λέει ότι θα πράξει αυτά που ισχυρίζεται εδώ και πάνω από έξι χρόνια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κε ΜΠΟΥΛΕΚΟ.ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ Κου ΜΠΑΛΟΚΑ Α. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΔΕΔΕ.....Ο ΜΠΑΛΟΚΑΣ(ΑΛΕΠΟΥ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΖΕΑ... ΤΟΥ ΔΕΔΕ(ΚΡΙΑΡΙΟΥ)....!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 4[ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ]96 ΕΤΩΝ.ΚΑΗΚΑΜΕ. ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA.

Ανώνυμος είπε...

13/7/2015

ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..
ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ¨
1. ΕΙΤΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ,
2. ΕΙΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ....
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΠΟΙΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΥΓ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ...