Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο υπουργός υποδομών για τα διόδια.

"Έχουν δίκιο οι πολίτες που διαδηλώνουν κατά των διοδίων" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.Αποκάλυψε ότι με την τελευταία συμφωνία  του 2013 οι εργολάβοι έχουν το δικαίωμα να αυξάνουν μονομερώς τα διόδια όταν η κυκλοφορία πέφτει κάτω από τα προβλεπόμενα.
Δεσμεύτηκε ότι σε ένα μήνα το υπουργείο θα διαθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις.Προανήγγειλε την θέσπιση κοινωνικού διοδίου για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού αλλά και μονίμους κατοίκους που βρίσκονται κοντά στο εθνικό δίκτυο και δεν εξυπηρετούνται από ασφαλές παράπλευρο δίκτυο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σημερα ωρα 10,30 δημοτικος συμβουλος με αυτοκινητο του δημου με αρ.κυκλοφοριας ΚΗΙ 3162 εκανε τα ψωνια του στο ΜARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΘΩΜΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το μόνο πρόβλημα κατασπατάλησης των πόρων του Δήμου μας, η χρησιμοποίηση σαν ι.χ. της περιουσίας του Δήμου και η σπατάλη καυσίμων κλπ. αλλά η ανικανότητα τους να κάνουν κάτι παραγωγικό για τον τόπο.
Αλήθεια το ΚΕΠ Καπανδριτίου που θα στοιβαχθεί;
Ο μεγαλύτερος θεσμός στην αυτοδιοίκηση για τον πολίτη εξαθλιώνεται από τον Δήμαρχο μας.
Ουσιαστικά εξαθλιώνονται οι υπηρεσίες στον πολίτη.
Λεφτά όμως υπάρχουν για να νοικίαζουν σάλες και γραφεία για τους συλλόγους στους Αγίους Αποστόλους για να πάρουν τους ψήφους των κάθε λογής συλλόγων των Αγ. Αποστόλων .
Αυτή η πράξη όμως, σου δίνω παροχές για να πάρω ψήφους και κατά συνέπεια τη διαχείρηση του Δήμου λέγεται εξαγορά, συναλαγή καταλήστευση του Δήμου.
Έτσι κερδήθηκαν οι εκλογές από τον Ρούσση .
Αλήθεια πόσα φορτηγά βιομηχανικών αποβλήτων στη χωματερή του Συκαμίνου μολύνουν καθημερινά τον υδροφόρο ορίζοντα μας;


Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ANEBHTE ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ..........

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ..ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ..ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ......
ΙΔΙΟΙ ΟΛΟΙ !!!!!



Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ..... ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.......