Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ένα HOT DOC για τον πρώην κοινοτάρχη Συκαμίνου

Ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου έχει την τιμητική στο εγκυρότατο μηνιαίο περιοδικό HOT DOC του Οκτωμβρίου.Το περιοδικό που αποκάλυψε πρώτο την διαδρομή της Λίστας Λαγκάρντ.Μην περιμένετε να το αναδημοσιεύσει ο έμμισθος κοντυλοφόρος του Ωρωπού........φοβάται μήπως και ο Βαξεβάνης του ζητήσει πνευματικά δικαιώματα!!!!!!!!χα...χα....χα!!!!!!!!Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το λιμενικό ταμείο γιατί θέλει να παρκάρει τη βάρκα του!!!!!!!!
Αύριο,πρωί....πρωί θα δημοσιεύσω το πεντασέλιδο δημοσίευμα από το HOT DOC για την ενημέρωση όσων με διαβάζουν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το προμηθευτούν από τα περίπτερα......ελπίζω ο σύντροφος Βαξεβανης να μην μου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.Είμαι σίγουρος αν ζούσε ο ΦΏΣΚΟΛΟΣ ¨Ή ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΕΘΆΝΕΙ;;;;;;;Θα μπορούσε με αφορμή τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ωρωπού να γράψει  ένα επιτυχημένο σήριαλ.!!!!!!!!!
Με πληροφόρησαν ότι επίσημα ο Δήμος Ωρωπού ζήτησε απο τον κ.Βαξεβάνη 10.000 χιλ αντίγραφα να διανεμηθούν δωρεάν στους δημότες για ενημέρωση!!!!!Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta gourounia fotografizode en meso krisis na tedonoun tis kilies tous sti Ταβέρνα Το Κέντρον .krati8ite ligo reee

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κ'ΞΥΛΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ Κ'ΡΟΥΣΣΗ?? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?? ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.... ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ..ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟ Δ.Σ Κ. ΚΑΡΥΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ. ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΑΝ ΚΛΑΔΕΨΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ( ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ)... Ο ΛΟΓΟΣ?? ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ. ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ξυλο σε πακαλουμε μειιιινε στον ωρωποοοο

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ; ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ;