Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Το Συμβούλιο Επικρατείας θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Ωρωπού.

.
Η απόφαση τού Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας θα κριθεί σύντομα από εμπειρότατους ΔΙΚΑΣΤΕΣ στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Αναμένοντας  την δημοσίευση και το σκεπτικό της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας,εφιστώ την προσοχή τόσο σε αυτούς που τα έβαψαν μαύρα, όσο και σε αυτούς που πανηγυρίζουν.
1.Θέλω να θυμίσω σε όλους το πρόβλημα της ποσόστωσης σε Δήμου της Ηπείρου στις προηγούμενες εκλογές..Εκεί το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ιωαννίνων δεν έκανε δεκτή την ένσταση και την ακύρωση των εκλογών,όπως συνεύει και για στο Δήμο Ωρωπού. Μετά από προσφυγή  στο Συμβούλιο Επικράτειας με απόφαση του,επανέφερε την νομική τάξη,ακύρωσε τις εκλογές και έγιναν επαναληπτικές
2.Δεν γνωρίζω πόσο εμπλέκονται οι πολιτικοί παράγοντάς στα πόδια της Δικαιοσύνης.Να γνωρίζουν όμως όταν η απόφαση κριθεί από το Συμβούλιο Επικρατείας ο πολιτικός χάρτης της χώρας θα έχει αλλάξει και η δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Θα περάσουμε καλό χειμώνα!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΣΗ..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ 20% ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ , ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΕΥΡΩ??? ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ? ΓΝΩΣΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΕΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΜΠΟΥΛΕΚΟ? ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΚΟΡΟΪΔΑΑΑΑ!!!



ΥΓ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ !