Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο Οικονομάκος κρύβει το πόθεν έσχες και ο Ρούσσης τα τοξικά

  • ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ
  • 1.ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ''Ο ΤΟΞΙΚΟΣ''
  • Margarita KaravasiliΑγαπητέ κύριε Μπουλέκο:Με ενημέρωσαν για τα ανεκδιήγητα που είπε ο κ. Ρούσσης αλλά έκρινα ότι δεν αξίζει να τον "τιμήσω" με την απάντησή μου.Αντεπιτίθεται επειδή τον ξεσκεπάσαμε και βρήκαμε τα τοξικά βιομηχανικά απόβλητα κρυμμένα
    από χρόνια σε χωματερές... της Κοινότητας Συκαμίνου και τον οδηγήσαμε στον Εισαγγελέα...
  • Δυστυχώς ούτε Δικαιοσύνη δεν έχουμε γιατί όχι μόνο ο κύριος είναι ακόμη έξω... αλλά έχει και το θράσος να κατεβαίνει για Δήμαρχος ... και τελικά αυτός είναι ο αξιοπρεπής ... και δεν ντρέπεται να ρίχνει τα βρώμικα βέλη του κατά ανθρώπων μόνο γιατί τόλμησαν να βρεθούν απέναντί του ...

2 ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ.................

Ποιοι είναι οι δήμαρχοι που κρύβουν το πόθεν έσχες τους [λίστα]


16.05.2014 12:34
Δύο ημέρες πριν από την προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων και φυσικά πολλοί είναι οι προβληματισμοί. Ενα σημαντικό ζήτημα είναι και αυτό της διαφάνειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού μόνο το 1/3 των δημάρχων δημοσιοποιεί κανονικά τα πλήρη περιουσιακά του στοιχεία,όπως οφείλει.
Σύμφωνα με το Aftodioikisi η «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδος» (ΔΔ-Ε) υλοποίησε ένα νέο project με τίτλο «Διαφανής Τοπική Αυτοδιοίκηση», θέτοντας ένα μεγάλο στόχο: την ενίσχυση της διαφάνειας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λίγους μόνο μήνες πριν από την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών.
Ακολουθεί η λίστα των δημάρχων των 100 μεγαλύτερων δήμων που δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα «πόθεν έσχες» τους όλα τα έτη της τριετίας 2011-2013:

  • ......................Ωρωπού: Γιάννης Οικονομάκος – Δεν βρέθηκε σχετική ανάρτηση 
  • http://www.iefimerida.gr/node/155094#ixzz31sFFzvJQ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

¨ωπα παιδιά, όταν είχε πρωτοβγει η λίστα ήταν μέσα ο Οικονομάκος, για ξαναδείτε