Σάββατο 10 Μαΐου 2014

''Υπόγεια διαδρομή'',από το Συκάμινο στο Καπανδρίτι και ο ''γάμος'' στις Αφίδνες...ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Σχεδόν μια βδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές.....Έτσι απλά για αυτούς που καταλαβαίνουν!!!!
Τους γνωρίζω πολύ καλά, ξέρω πως λειτουργούν και κατανοώ τη μεγάλη δυσκολία τους να προσαρμοσθούν στις σημερινές συνθήκες. Αντιλαμβάνομαι  το μέγεθος του διακυβεύματος και την αγωνία τους.
Όμως τα στημένα παιγνίδια τους και οι «υπόγειες διαδρομές» έχουν προ πολλού εντοπισθεί. Μάταια προσπαθούν με σπασμωδικές και αστείες κινήσεις να καλυφθούν. Για την κοινωνία είναι ακάλυπτοι. Τα πάθη για την εξουσία και κυρίως για τα παρελκόμενα της,θα αποβούν μοιραία έως καταστροφικά, έχουν  ξεπεράσει τα ανεκτά όρια.
Βαθύτατα οργισμένοι και αηδιασμένοι τους προσπερνάμε, αφήνοντας πίσω μας το γνωστό σάπιο και μόνιμα διαπλεκόμενο τοπικό κατεστημένο. Όσους διαχρονικά μας «τακτοποίησαν», οδηγώντας μας τελικά στο απόλυτο σκοτάδι για να είναι οι ίδιοι «αόρατοι». Αυτούς που με θράσος σήμερα μας προκαλούν, που τολμούν (ακόμη) να μας κουνούν το δάκτυλο, αυτούς που μας νουθετούν και μας απειλούν να αποδεχθούμε πάλι την «ανάπτυξή τους» και τη «σωτηρία» που μας προσφέρουν, οι μόνιμα σφιχταγκαλιασμένοι με τα συμφέροντα των λίγων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν θελει να πει καποιος κατι το λεει αντρικια και δεν κρυβετε πισω απο σεντονια και λυσημο σταυρολεξου λεει τα πραγματα με το ονομα του ειδαλλως κατι αλλο υπονοει η κατι αλλο εχει στοχο."Υπογεια ρευματα-Συκαμινου - Καπανδριτιου και γαμος μαζιστις Αφιδνες δεν γινεται.ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ "ΚΟΥΚΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ

Ανώνυμος είπε...

τους υποψηφιους του δημητριου δεν μας ειπες πως τους βλεπεις; ετσι θα παρετε τις εκλογες κωστα; με αυτους τους υποψηφιους; δεν νομιζω. μαπα το καρπουζι κωστα.