Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σκάει παραίτηση από τη ΔΗΣΩ και τούς υποστηρικτές του κ.Γιασημάκη

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!δεν λέω για την "προεδρεύουσα",αλλού τα κακαρίσματα!!!!!!!!Έχω δίκιο να μιλάω γιά "αδύναμη πολιτεία";;;;;;;;;;;Ποιός την κάνει "Δυναμική" οι αντιδημάρχου του Οικονομάκου της μεταγραφής;;;;;;;και οι κάτοικοι τι είναι;;;;;;;βλάκες;;;;;ή τρώνε κουτόχορτο;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ψάξτε αυτούς που έχουν απομείνει και υπογράφουν!!!!

Εκλογική Συνεργασία ΔΗΣΩ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με Υποψήφιο Δήμαρχο Ωρωπού τον Γιώργο Γιασημάκη


Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου συνεδρίασε κατόπιν εξουσιοδότησης του Έκτακτου Συνεδρίου η Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης της ΔΗΣΩ στο Πολυδένδρι Αττικής. Ενημερώθηκαν όλα τα μέλη της παράταξης για τα αποτελέσματα των διερευνητικών συναντήσεων και των συζητήσεων της Συντονιστικής Γραμματείας με τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συνεργασίας ώστε να ληφθεί με δημοκρατικές διαδικασίες η τελική απόφαση συνεργασίας της Παράταξής μας.  
Η ΔΗΣΩ ανταποκρινόμενη στο αίτημα της κοινωνίας του Δήμου Ωρωπού για ευρύτερες συνεργασίες προς όφελος όλων των κατοίκων, πιστή στην καταστατική της αρχή της διαφάνειας και της απάλειψης των παρασκηνιακών προσωπικών διεργασιών που συχνά υπονομεύουν τα συμφέροντα των δημοτικών κοινοτήτων, ανακοινώνει ότι ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η συμπόρευση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γιασημάκη.
Για τη ΔΗΣΩ
Η Συντονιστική Γραμματεία
Βασίλης Οικονόμου (Πρόεδρος)
Δημήτρης Αμανατίδης (Καπανδρίτι)
Ελένη Βαρνάβα (Καπανδρίτι)
Σωτήρης Βασιλάκος (Πολυδένδρι)
Γιάννης Βλάχος (Αφίδναι)
Τάσος Δέδες (Αφίδναι)
Γιώργος Κούρτης (Κάλαμος)
Ελένη Κωνσταντίνου (Αυλώνας)
Κώστας Λέκκας (Αυλώνας)
Βασίλης Μπιλίρης (Μαρκόπουλο)
Δημήτρης Οικονόμου (Καπανδρίτι)
Φίλιππος Σιδέρης (Αυλώνας)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poios tha einai????????
Hdh h varnava h proedros pige me ton oikonomako!!!!
Den nomizo kanenas allos!!!!!
Oloi OI ipolipoi einai.....Mazi me ton giasemmaki!!!!!
Afto dixnoune!!
Akou TORA h proedros varnava pige me allon sindiasmo!!!!
Mono ston OROPO k stin ellada ginontai afta!!!!!

Ανώνυμος είπε...

o oikonomoy einai megalos politikos edose th mish diso ston giasimaki kai thn allh misi ston oikonomako. aftoi einai kai ta favori,oloi oi alloi akoloythoyn kataidromenoi

Ανώνυμος είπε...

parto allios giati ua breis

Ανώνυμος είπε...

Κατ ' αρχην Δεν Ηταν Ομοφωνη η Στηριξη Γιασεμακη απο τη ΔΗΣΩ...Υπηρχαν και Αντιδρασεις απο οτι εμαθα!!!!! Ποιος Ομως , εκτος της Βαρναβα , Δεν ακολουθησε ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

και αλλου γενναν οι κοτες!

Ανώνυμος είπε...

Varnava!!!!!! Ena onoma MIA PRODOSIA!!!!!!
Apo arxigos tis DISO egine stratiotis TOU oikonomakoy!!!!
Poios sas eipe oti den ta ixane vrei.....osoi tin psifisoune pantos tha einai ANAKSIOI!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ! ΤΟΣΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ!ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Κύπρια, αν ήταν στην πατρίδα της θα τα έκανε όλα αυτά ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΣΩ??????? ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΩ....... ΑΧΧΧΧ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ......ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H ΒΑΡΝΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ::ΤΙΠΟΤΑ!!ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙ ΜΕ 6000-7000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ..ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΑΤΑ Η ΚΥΡΙΑ!!