Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Γιώργος Παπαγιάννης,το σέντερ φόρ του Αυλώνα

 Άκυρο το "δελτίο" του Παπαγιάννη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άντε  τώρα να βρείς σέντερ-φορ
Έπιασε η μεταγραφική περίοδος...........πρώτος στη λίστα των υπό μεταγραφή ο Γιώργος Παπαγιάννης,ικανότατο σέντερ-φορ με πολλά γκολ στο ενεργητικό του,έργα ύδρευσης ,πανηγυράκια,λαμπτήρες,διπλασιασμός του έργου στον Αυλώνα,ομόφωνες αποφάσεις στην οικονομική επιτροπή καί πολλα άλλα!!!!!!!!!!!!.Ελεύθερος από το "όραμα καταστροφής" του Οικονομάκου και έτοιμος να υπογράψει νέο δελτίο με την"Δυναμική-Αδύναμη πολιτεία" του κ.Γιασημάκη.Η παρουσίαση του ικανοτάτου σέντερ-φορ από τον Αυλώνα έγινε παρουσία κόσμου και πολλών δημοσιογράφων και με πολύ "παντεσπάνι".Και εκεί που όλα πήγαιναν καλά το "ποδοσφαιρικό δελτίο"του κ.Παπαγιαννη δεν επικυρώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.Δάκτυλος του κ.Ρούσση!!!!!!!!!!Έτσι τελικά η μεταγραφή του κ.Παπαγιαννη ακυρώθηκε και είναι υποχρεωμένος να αγωνισθεί με το "όραμα καταστροφής".Άντε τώρα να σου βάλει γκολ ο Καλύβας με τον Λέκκα.!!!!!!!!!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ.... ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ!!!!!!! ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΣΩ...... ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI POU NA DIS TIN EPOMENI BOBA POU SE DIHNI AGALIA ME TON AKI !

Ανώνυμος είπε...

ATOMIKI VOMVA ETOIMAZETAI!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA IREMISTE OLOI SAS....EDO MILAME GIA TON ARXHGO...TON ENAN KAI KATAPLHKTIKO---MONADIKO DIMARXO SE LIGO THA PAEI KAI GIA VOLEYTIS-----......ANTONH SAMARA----OP SYGNOMI IOANNI OIKONOMAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ο Παπαγιαννης τι κανει ; που Παει ;;; Οσο για τις Αλλες ....Βομβες Θα μας πει καποιος.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαγιαννης με Οποιον και να βαλει θα εκλεγει γιατι Το Αξιζει!!!!!!!