Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ωρωπός.Η ιατρική περίθαλψη του κ.Κωβαίου και τα σκουπίδια!!!!!

Με έκπληξη διάβασα δημόσια επιστολή του "χειροκροτάκια",προς τον εκδότη της εφημερίδας ΦΩΝΗ του ΩΡΩΠΟΥ κ.Κωβαίο σε σχέση με την λειτουργία σταθμού μεταφόρτωσης και την προκλητική ενοικίαση ακινήτου ιδιοκτησίας συγκεκριμένων  δημοτικών...... "τρωκτικών" πλησίον των λατομείου ΤΙΤΑΝΑ.!!!!!!!!
...................................Κύριε Βασίλειε Κωβαίε
Ήμουν για πολλά χρόνια ο οικογενειακός σου γιατρός και είχα την εκτίμησης της οικογένειας σου και ιδιαίτερα της συζύγου σου. Ξαφνικά όμως, έγινα “απάνθρωπος" επειδή αποφάσισα να κάνω Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Οφείλω να σου ξεκαθαρίσω ότι -όπως γνωρίζουν όλοι (εκτός ίσως από κάποιον κακόβουλο υποβολέα)- το σχετικό οικόπεδο ενοικιάσθηκε στο πλέον κατάλληλο μέρος του Δήμου διότι βρίσκεται σε απομακρυσμένη και ακατοίκητη περιοχή, δίπλα σε ένα λατομείο 400 στρεμμάτων, για λόγους κοινωνικής αποδοχής..........................

..................Η ίδρυση και λειτουργία ενός Σ.Μ.Α. έχει σημαντικά πλεονεκτήματα:
-Οικονομικά. Συντομεύεται δραστικά το πλήρες δρομολόγιο κάθε απορριμματοφόρου με αποτέλεσμα καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού συλλογής ,μείωση των νεκρών χρόνων για τη διαδρομή προς την εγκατάσταση επεξεργασίας/διάθεσης, οικονομία στα καύσιμα, στη συντήρηση και τις επισκευές, αύξηση του χρόνου ζωής του δημοτικού εξοπλισμού καθαριότητας.
-Περιβαλλοντικά. Βελτίωση της καθαριότητας των εξυπηρετούμενων δήμων με την εξοικονόμηση και αξιοποίηση του προσωπικού. Δραστική μείωση των περιβαλλοντικών οχλήσεων (οσμές, σκόνη, διαρροή υγρών, διασπορά ελαφρών αντικειμένων) από τα πολλαπλά δρομολόγια των απορριμματοφόρων των δήμων στο δίκτυο που περιβάλλει και οδηγεί στο Χ.Υ.Τ.Α. Δυτικής Αττικής. Μείωση των αερίων ρύπων στην κυκλοφορία από τη μείωση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων.
-Κυκλοφοριακά. Ένας σταθμός μεταφόρτωσης των 600 τόνων/ημέρα θα καταργήσει 130 δρομολόγια απορριμματοφόρων και θα προσθέσει 32-34 νέα δρομολόγια με κονταίηνερς δηλαδή θα έχουμε συνολική μείωση 25-30% των εκτελουμένων δρομολογίων και μάλιστα με ομαλή διασπορά στη διάρκεια της ημέρας. Μειώνεται ο κυκλοφοριακός φόρτος με ευεργετικά αποτελέσματα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα των πόλεων ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.
Οι μικρές ενδεχόμενες περιβαλλοντικές οχλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από την ορθή κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των Σταθμών”............................
Κυρ Βασίλη κοίτα να βρεις άλλον γιατρό.!!!!Δεν ξέρω αν είχε καταφέρει να σου ρυθμίσει την πίεση ή τη χοληστερίνη,εμάς σίγουρα μας την έχει πετάξει στα ύψη.!!!!!!!!!!!!
-Ρε απίθανε "χειροκροτάκια",ποιος σου είπε ότι οι δημότες είναι αντίθετοι με την λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης ¨;;;;;
-Ρε απίθανε "χειροκροτάκια",οι δημότες επιθυμούν διαφάνεια και νομιμότητα.
-Ρε απίθανε "χειροκροτάκια" πριν ενοικιασθεί το συγκεκριμένο ακίνητο από τα δημοτικά ..."τρωκτικά" εξέτασες αν μπορεί να αδειοδοτηθεί;;;;;;;Εξέτασες τίτλους ιδιοκτησίας;;;; Εξέτασες τις απόψεις της Δασικής Υπηρεσίας;;;;;; Εξέτασες αν υπάρχουν βάρη ή διεκδικήσεις στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο;;;;;;;Στό συγκεκριμένο χωρο,επιτρέπεται Ναι ή Οχι η εγκατάσταση;;;;;;;;;;Υπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία στο Φάκελο για την ενοικίαση του ακίνητου;;;;;;;;;;;;;;δεν νομίζω!!!!!!!!!
-Ρε απίθανε "χειροκροτάκια",επιμελώς στην επιστολή αποκρύπτεις τους περιβαλλοντολογικούς όρους για την  αδειοδότηση του ΣΜΑ,για ποιο λόγο;;;;;;;;;;;Σκοπιμότητα ....δεν νομίζω!!!!!!!!!!!χα!!!!χα!!!!!!!!!!χα!!!!!!!!!!!!
 Κυρ Βασίλη,εσύ δεν φοβήθηκες τον Χαραλαμπίδη,τον Πέρκιζα και τα τοπικά λαμόγια θα φοβηθείς από την άρνηση του "χειροκροτακια"να σου ρυθμίσει την πίεση....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: